top en snel geregeld

Snel geregeld en geleverd.

Levering in minder dan 24hr

Goede prijs... goede service. + documenten voor terug te sturen aanwezig in de doos indien het geleverd item toch niet goed is of past

Top webshop !!

Nooit eerder zo een service via een webshop als het over loopschoenen gaat. Ik bestelde mij een paar, kreeg 2 dagen later melding dat er een verschil in stock was waardoor het bestelde paar niet meer leverbaar was. Diezelfde dag geld terug gestort gekregen. Op mijn vraag hebben ze alsnog hun best gedaan om een paar te bekomen in mijn maat (was ouder model = niet evident). Enja, weekje later netjes voor me op kant, mail ontvangen, telefoontje gemaakt en dag nadien reeds geleverd in Belgie. Wat een service!

Hardloopaanbiedingen.nl heeft een ruim assortiment voor zeer redelijke prijzen. Zij bied een prima service, voor 15:00 besteld de volgende dag al in huis. En als je een vraag hebt zijn zij gemakkelijk bereikbaar, ook per telefoon en zullen zij er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen.

goede en snelle levering

De bestelling eenvoudig en snel kunnen indienen. De volgende dag al in bezit van mijn bestelling. Ook tijdig en goed op de hoogte gehouden van de (moment van) levering.

Super klantvriendelijk en goede service.

Al zolang hardloopaanbiedingen bestaat klant! En alleen maar fijne ervaringen.

breed assortiment en snelle levering

Breed assortiment en voldoende aanbod van verschillende schoenmaten. Mijn nieuwe schoenen besteld en snel in huis. Kan ik weer een jaartje kilometers afleggen met goede demping!

Snel en precies wat ik besteld heb...

Goed!

Goed verpakt afgeleverd.

Goed!

1e keer hardloopschoenen besteld, super gegaan! maar hardloopschoenen moet je fysiek uitzoeken en passen in een winkel....

Heel tevreden

Vlotte levering, mooie hardloopkleding! Ook retour sturen was goed geregeld

Goede prijs, snelle levering.

Ik koop hier vaker hardloopschoenen, altijd goed.

Helaas kjan ik er niet mee hardlopen maar wandelen des te beter.

Snel en adequate levering

Na het shoppen kon ik snel een keuze maken en de bestelling plaatsen. Binnen 48 uur liep op mijn nieuwe schoenen. Een supersnelle en prettige service!

Snel en goed geleverd.

De prijs en levering zijn goed@

Duidelijke site schoenen keurig verpakt Snel bezorgd

Verkeerde schoenen,zending goed

Schoenen waren te klein (hoewel ik bijna altijd 46 draag) en ik vond ze "live" toch niet mooi. Er kwamen een paar gratis kleine roze kinderschoenen mee. Ik weet niet wat ermee aan moet, de kans dat ze bij je kids passen en klein, maar ik vrees dat ze vaak de vuilnisbak in gaan. Ik ben daarom niet zo zulke wellicht goedbedoelde? Acties. Ik heb de schoenen beiden geretourneerd.

snelle service

avonds besteld, dag erna in his goed geregeld

Duidelijke site, snelle levering

Snelle levering. Helaas moest ik 2 keer retourneren omdat de schoenmaat me niet goed paste. Dit houdt wel in dat ik 3 keer verzendkosten heb moeten betalen. Volgende keer dus maar 3 maten in 1 keer bestellen.

Supersnelle levering. En gratis artikel. Helemaal top!

Prima webshop!

Betrouwbaar en voordelig

Voor de 2e keer nu een paar hardloopschoenen gekocht voor een prima prijs.

Correcte service met originele doos, super!

Bestelling geplaatst en levering daags nadien zoals vermeld op de website. Aangenaam verrast door de originele verpakking, super idee!

top

duidelijk en snelle levering. En scherpe prijs stelling.

Gewoon goed, snel gelevers en eerlijke prijs

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.