Snelle levering, goed prijsniveau

Positief

Schoenen snel geleverd. Waren helaas te klein. Retourneren ging snel. Email werd a tempo veantwoord. Alleen jammer datze de schoen een maat groter niet (meer) hadden.

Prima prijs; snel geleverd

Ik had wat moeite om te vinden wat ik zocht (bomen en bos; op gegeven moment lijkt alles op elkaar), maar eenmaal beslist ging het razendsnel. Ik waardeer het retourlabel (al had ik het niet nodig).

Vlot geleverd, goed verpakt en mooi product, conform informatie.

snelle levering en tevreden over het product en de informatie omtrent het product.

Prima, snelle service

2x matig, omdat maat niet goed lijkt en je dat pas merkt als je erop gelopen hebt. Nu 2x €120 verder

Eerste maal te kleine maat gekocht en nu te groot (breed). Betekent dat ik schoenen uit heb geprobeerd en dus niet meer kan terugsturen. 240€ Verder maar geen goede schoenen.

Alles proma

Bestellen en afleveren gewoon goed en snel

Niets op aan te merken!

Zeer goede ervaring met het bedrijf.

Goeie prijs, snelle levering. Krijg alleen wel heel veel mail na de bestelling. Geen ramp, maar had wel minder gemogen.

Paar nieuwe hardloopteppies voor een kekke prijs

Plus een paar sokken erbij. TOP.

Zoals altijd: precies wat ik besteld had op tijd bezorgd

Goede prijs, geen gedoe

Top !!

Super snelle en goede service !!

Alles goed.

Niets te klagen, alles goed.

Goede prijs en snelle levering

Zeer goede ervaring. De schoenen voldeden aan mijn verwachtingen en voor een goede prijs. Zou hardloopaanbiedingen aan iedereen aanraden.

Duidelijke website, snelle service

Duidelijke website, snelle service. Goed geregeld!

Betrouwbaar, snel en sevice

Al jaren een prima en betrouwbare loop partner

Altijd goede service

Ik bestel altijd met plezier bij jullie en het bevalt altijd.

Snelle levering en goede service

Prima, bedrijf, goede prijs kwaliteitverhouding.

Duidelijke communicatie over levertijd. Product was goed verpakt en precies als omschreven

bestellingen gaan altijd goed, nooit problemen.

Altijd op tijd, leuke attentie erbij.

Snelle levering en perfecte schoenen

Hele snelle levering!

Noordbaan 802