Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

Persoonlijk en klantgericht

Ik vind het een fijne website met mooie producten en zodra je een vraag hebt word je snel en persoonlijk geholpen. Dat vind ik echt een enorm pluspunt! Ik moet nog wel even wachten op het terugstorten van mijn geretourneerde product maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik zal in het vervolg zeker via deze site hardloop spullen bestellen.

Bestellen en binnen 2 dagen geleverd

Zeer snel geleverd

Snel geleverd. Prijs ook lager dan gemiddeld.

uitstekend

prima service

Prima service.

Goede site, artikelen netjes verpakt en goed aangekomen.

Mijn jarenlange ervaring is: .. probleemloos!

- Groot aanbod tegen redelijke prijzen - Snelle levering - Helpdesk met kennis van zaken - Makkelijk bereikbaar - Voortdurend een afgestemd aanbod van aanbiedingen

Goed advies en prima service

Als beginnend hardloper met een blessure heb ik telefonisch contact gezocht voor advies. Men nam uitgebreid de tijd om een goed advies te geven over hoe te starten en welke schoenen het beste zouden passen. Ik heb 2 paar besteld na het opmeten van mijn voeten volgens instructiefilmpje. Helaas waren beide paren toch te groot. Ik heb vervolgens nieuwe besteld en de andere twee paren geretourneerd. De nieuwe zitten prima en het geld van de retour gestuurde schoenen staat binnen een week weer op mijn rekening.

Prima sevice en snelle levering

Je merkt aan alles dat het bedrijf gestuurd wordt door mensen met hardloopbloed!

Prima snelle levering

Vlotte levering

Mijn bestelde schoenen waren vlot geleverd. Mooi dat Afterpay kan. Helaas bleken de schoenen niet geschikt voor mij. Retourneren ging eenvoudig, wat een service. En leuke manier van communiceren via mail.

Betrouwbaar

Snel geleverd, en het artikel dat ik retour stuurde werd snel verwerkt en dat geld snel teruggestort. Perfect!

Fantastische service, goede prijs en altijd wat je zoekt

Ik heb inmiddels 2 paar hardloopschoenen gekocht. Daarnaast nog enkele malen wat om mijn outfit com pleet te maken. Service is top, levering snel en kom je er even niet uit dan staan ze via whatsapp altijd voor je klaar. Ga zo door en tot de volgende keer!

Geweldig!

Super snelle service, zowel het verzenden als terugbetaling.

Goed snel en scherpe prijzen

Altijd ruime keuze en scherpe prijzen. Ideaal voor hardloopkleding.

Ik kijk altijd uit naar de postbode met een pakketje van jullie.

Top service! Snel, enthousiast, en alles in het assortiment wat we voor het lopen nodig hebben.

Mooi aanbod, goede prijzen, snelle levering.

Helemaal tevreden.

Perfecte prijs en snel geleverd

Gebruik gemaakt van mooie aanbieding

Snelle levering en goede schoenen!

Ik heb een paar Brooks Adrenaline GTS 20 hardloopschoenen besteld. Had ze na 2 werkdagen in huis, en zaten perfect. Snel en gemakkelijk te bestellen!

Naadloos

Direct volgende dag m'n schoenen in huis, bij een volgende gelijk luidende goede ervaring hebben jullie er een vaste klant bij.

Wat een vlotte service én wat attent om een persoonlijk geschreven kaartje mee te sturen! Dat blijft je bij en reden om tzt weer keer te shoppen. Grt Jon.

Keurig!

Producten zijn netjes verpakt, duidelijke omschrijving voor evt.retouren...

Goede kwaliteit.

Ja snel bezorgd ondanks ik nooit van deze webpagina had gehoord. Maar ik was op zoek naar de gel nimbus 22 via Google hier gekomen echt super

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht