Oke

Netjes op tijd geleverd.

Goede producten en snelle leveringen

Producten komen overheen met side. Afhandeling en levering verloopt altijd goed. Gratis producten zou uitgebreider mogen zijn vanaf €50/€100 ipv alleen sokken of shirt. Maar toch netjes dat het mogelijk is.

Altijd prima!

Ik kijk hier altijd als ik wat nieuws nodig heb of als de nieuwsbrief mijn nieuwsgierigheid oproept. Ben tevreden over de produkten en de service.

Snelle levering goede prijs dus prima

Goed product van Asic, loop ik al jaren op

snelle levering en snelle communicatie via de mail en/of app

meerdere bestellingen in korte tijd gedaan en allemaal snel ontvangen. Omdat ik 2 bestellingen wilde combineren heb ik contact gezocht met de klantenservice. Snel kreeg ik een klantvriendelijke reactie. Het terugsturen gaat simpel

Snel goed, compleet!

Snelle correcte levering!

Mooie aanbiedingen en uitstekende snelheid van leveren.

Prima, geen klachten

Vandaag besteld, morgen in huis. Keurig op tijd in een leuke verpakking en met een scherpe prijs.

Snelle verzending, goed prijs. Alles duidelijk

Makkelijk bestelproces, goed op de hoogte gehouden van status bestelling.

Snelle bevestiging en snelle levering. Goede service

Levering artikel snel. Helaas was het bestelde artikel voor mij niet passend. Aankoopbedrag werd snel teruggetort.

Als altijd supersnelle levering.

De gebruikelijke snelheid van leveren vind ik erg prettig.

Mooie selectie, goede prijs en snelle levering

Mooie selectie, goede prijs en snelle levering

Heldere berichtgeving; doen wat ze zeggen.

uitstekend

Snelle en goede levering

Zeer tevreden over alles!

Mooie schoenen voor een goede prijs gekregen, verzending was snel. Ik ben heel erg tevreden!

Ik ben bijzonder tevreden met de service.

Ik kreeg deskundig telefonisch advies van een medewerker die heel vriendelijk en geduldig was. De schoen had ik binnen 2 dagen in huis, echt top.

Snelle levering kleding en van zeer kwaliteit

Heel erg snel !

Ben al lang klant bij hardloopaanviedingen en keer op keer...makkelijk besteld. Duidelijke website. Filters instellen is praktisch. Retourbeleid is ook in orde. Meer dan tevreden met mijn aankopen.

Nog nooit problemen gehad met leveren of retouren

Nog nooit problemen gehad met leveren of retouren

Goed product tegen lage prijs en snel geleverd.

Scherp geprijsd en uitstekende service

Ik koop mijn schoenen hier al jaren. Assortiment is up to date en doorgaans scherp geprijsd!

Excellent service, quick delivery

Good selection, clear website products

Goede service en snelle levering tege mooie prijs

Goede service en snelle levering tege mooie prijs

Hele snelle levering

Snelle en juiste levering

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.