goede prijs/kwaliteit en snelle levering

leuk dat je er een kado bij krijgt ook of geen verzendkosten

Snelle nette levering met iets gratis erbij..top

Erg blij met de schoenen en de sokken, snel geleverd.

Goede prijs, service en levering

Hardloopschoenen besteld, leuk kado erbij. Volgende dag in huis voor nette prijs.

Heel tevreden

Supersnelle levering. Goede communicatie. Prima prijs/kwaliteitsverhouding!

Ginne klets, gewoon goeie'n handel!

Zeer lichte schoenen. Meteen een ronde van 5km mee gelopen zonder blaren. Goede grip. Ik ben zeer tevreden! Snelle levering.

Alles goed en op aangegeven tijdstip ontvangen.

Duidelijke website en ontvangen wat ik besteld heb.

Prima, snelle levering

Gewoon goed, niets op aan te merken.

Prima en snelle levering

Wederom een goede ervaring met hardloopaanbiedingen.nl. Juiste maat en snelle levering voor een juiste prijs.

Fantastisch product en super snel geleverd.

Deze oofos slippers lopen geweldig, geven een werkzame voetmassage, je rust uit terwijl je loopt. Ideaal voor mijn moeilijke diabetes voetklachten.

Duidelijke bestelprocedure, snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede website en bij vragen achteraf ook vriendelijk door de telefoon.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goed en snel

De service is razend snel, het product mooier dan op de foto. Zeer tevreden!

Met veel geduld hebben wij samen stap voor stap nwe loopschoenen besteld. Een dag later had ik ze in huis dat is echte klantgerichtheid

Snelle en nette service.

Bij constatering dat een item niet voorradig is snel contact om de opties te bespreken. Met het ruilen snel weer nieuwe spullen binnen, en geld ook snel weer teruggestort. Ruilen vanwege maat zou alleen zonder kosten moeten kunnen. Nu had ik eigenlijk het cadeau mee terug moeten sturen en vervolgens nog verzendkosten moeten betalen. Is een beetje vreemd.

top geregeld!

Prettig en zeer attent!

Prima zaak met lagere prijzen

Ik heb al een aantal keren bij Harloopaanbiedingen overjarige schoenen gekocht. Dat is altijd prima gegaan. Ook toen ik een probleem had met het hielstuk in mijn Asics Cumulus. Was overduidelijk een productiefout en ik heb andere gekregen hoewel de inlevertijd voorbij was en ik de schoenen ook al had gebruikt. Ik dacht dat het zich wel zou herstellen maar dat bleek niet zo te zijn. Schoenen sleten nu wel snel maar daar kan Hardloopaanbiedingen niets aan doen, natuurlijk.

Alles is prima verlopen.

Ik heb mijn hardloopschoenen hier besteld. Zoals altijd 2 maten groter dan mijn schoenmaat en ook hier is dat prima gegaan. De schoenen zitten goed en werden snel geleverd.

Groot aanbod & snelle service

Zéér snelle levering in Belgie! Veel stock. Retours snel afgehandeld en terugbetaald. Aanrader!

Goede service, snelle levering

Goede service en snelle levering. Er is altijd een ruime keus.

snelle levering, erg goede schoen

Prima prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering

mooie schoenen

erg comfortabel!

Gewoon snel geleverd en goed!

Snelle levering en goede communicatie

Zeer goede en snelle service.

Uitstekende service en komen de volgende keer zeker hier terug.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht