Duidelijk, service prima, snel geleverd

Fijne website, prima service

Prima navigeren op de website, overzichtelijk aanbod. Maatvoering goed aangegeven.

Fast service ... they must wear runners!

Zeer prettig Snel en ook correcte afhandeling bij returns

goede aanbieding en snel geleverd

Uitstekende online verkoop

Besteld en binnen no time in huis. Goede prijs

Goede service, goede producten

Op de site wordt helder advies gegeven over welke schoenen geschikt voor je kunnen zijn, daarnaast een handig maat schema. Dus na het bestellen van mijn eerste hardloop schoenen ooit, fijn te ervaren dat de schoenen stevig zijn, van goede kwaliteit en precies passen en prettig lopen.

Precies gekregen wat is besteld

Alles lekker vlot verlopen, ook afrerpay goed geregeld. Keurige prijs voor de schoenen Top, tot de volgende keer

Zeer goede service

Voldoet aan mijn wensen om goede schoen te bestellen tegen een voordelige prijs

Nette en snelle levering

Wederom super! Snelle en nette levering tegen een scherpe prijs.

Al twee keer nieuwe Hardloopschoenen besteld. Prima gegaan.

Alles OK

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Gewoon goed

Gewoon goed

Zeer goef

Duidelijke website, en levering op tijd.

Snelle en goede service

Bestelling geplaatst en werd netjes op tijd bezorgd. Erg content over de schoenen.

Top winkel

Goede hardloopwinkel, zoeken/filteren op de spullen die je zoekt is makkelijk. Na het bestellen voldoende informatie over hoe je order in het proces is gevorderd.

Goede kwaliteit

Snelle service goede kwaliteit

Juiste informatie en snel geleverd Asics Kayano

Mooie Asics Kayano gekocht! En snel geleverd volgens afspraak! Top!

Uitstekend, snelle verzending!

Overzichtelijke webshop, goede filter. Veel maten op stock, leuke verrassing erbij. Heel snel geleverd.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling

ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze uit zowel nieuwe - als oudere modellen. Snelle levering conform hetgeen wat op de website staat.

Goed assortiment en scherpe prijzen

Goed assortiment, scherpe prijzen en snelle bezorging!

Snelle levering en prettige afhandeling.

Koop al jaren mijn hardloopschoenen hier. Altijd Asics Kayano, meestal het vorige model, ivm de prijs;-) Het gratis artikel van Roggeli bevalt verrassend goed! Ik heb inmiddels mijn hardloopmaatjes deze site doorgestuurd.

Snelle levering van het bestelde product.

Snel en overzichtelijk

Overzichtelijk website en en snelle service q.a levering van mijn nieuwe hardloop schoenen. Het was voor mij de eerste keer via jullie site maar het is zeker bevallen.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht