Overzichtelijke site

Schoen snel gevonden omdat ik wist wat ik wilde

Kwaliteitsproducten netjes verpakt voor verzending.

Uitstekend advies op producten en en alles wordt netjes en efficiënt verpakt voor verzending. Top online shop!

Top fijne schoenen

Stevige mooie schoen , en geweldig pasvorm zaten per direct lekker en mooie hielkap bescherming uit 1 stuk is super fijn . Zeer de moeite waard deze anti pronatie schoen . Loopt als een veertje!

Geen opmerkoingen, alles verliep goed.

Snelle levering van het bestelde product. Netjes verpakt.

perfect

perfect

Goede service, snelle levering.

Geen moeite om te retourneren vanwege te kleine maat schoenen, netjes snel mijn geld weer op de rekening. Gelijk s'avonds een nieuwe paar besteld en deze waren de volgende dag voor de middag al bezorgd.

Wat ze beloven leveren ze ook

Ik had deze schoenen al maar na 2500 km waren ze toch wat versleten en wilde nieuwe. Helemaal blij mee.

Geslaagd

Ik zocht naar de opvolger in de serie hardloop schoenen die ik normaal draag en die vond op deze site en goedkoper dan alle overige sites die ik heb bezocht. Snel en netjes verpakt ontvangen dus ik ben tevreden

Symphatiek bedrijf

Simpel, duidelijk, snel

Prima ervaring

Duidelijke site, snelle levering.

Top, snel en correct.

Snelle levering, goed product, vrolijke doos

Zie bovenstaand

super goede prijs en levering

inmiddels mij favoriete hardloop shop. compleet assortiment, lage prijzen en snelle levering.

Gewoon prima

Gevonden op site wat ik zocht, besteld, volgende dag in huis. Een artikel terug gestuurd. Alles netjes opgelost. Doen wat ze beloven.

Goede schoenen snel geleverd

Goede schoenen. Snel geleverd. Informatie op website was goed. Ik zag alleen na bestelling dezelfde schoenen op een andere website voor 22 euro goedkoper! Dat vind ik wel een (te) groot verschil.

Veel mooie keuze, snelle zorgvuldige service (en leuk xtra kado) en goede prijs-kwaliteit!

Net zoals met runnen, veel Joy & Fun!

Je krijgt wat ze hebben aangeboden

Gebruiksvriendelijke site, snel geleverd en het is wat je hebt besteld.

Zondag besteld en dinsdag in huis. Schoen had ik vorig jaar gekocht en een nieuwe, zelfde schoen, was alleen hier nog leverbaar

Dik tevreden zoals altijd.

Ik bestel al jaren zowel hardloopschoenen als kleding via hardloopaanbiedingen.nl. Ik kan alleen maar positief zijn over alle aspecten van hardloopaanbiedingen. Niets op aan te merken. Fijne site, snelle levering, goede service. Kortom gewoon goed.

Positief

Zoals de sterren al aangeven zeer goed

Bestellen gaat makkelijk en maten zijn vaak goed. Als er iets retour moet is dat goed geregeld. Ook de prijzen zijn aantrekkelijk.

Prima, er was een fout gemaakt in de voorraad, kreeg andere, het werd perfect geregeld

Had een andere kleur gekozen, werd de volgende dag gebeld met excuses dat er een fout in de voorraad gemaakt was, er werden alternatieven geboden, heb daaruit gekozen, de volgende dag had ik ze in huis met een leuk extra presentje in de vorm van een paar geinige sokken.

Schoenen zijn totaal anders dan ik nu heb.

Ik wil graag deze retourneren mijn vraag is hoe.

Ik heb Zooltjes besteld en die werden snel bezorgd.

De hardloopbroek die ik Besteld heb zitten ventilatiegaten aan achterkant in knieholtes, Dit heeft als nadeel (dat dit bij mezelf gaat irriteren door wrijving ) verder is de pasvorm perfect. Gr

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht