Snel en goed

Als hardloper weet ik welke type schoen ik nodig heb, dan is bestellen hardloop aanbiedingen een koud kunstje. Snelle en goede levering

Zeer snelle en correcte levering. Duidelijke site

Prima service, snelle levering, scherpe prijzen

Zie boven Prima service, snelle levering, scherpe prijzen

Aanrader

Altijd fijn hier iets te kopen, of het nou hardloopschoenen zijn, of hardloopkleding is.... Snel geleverd en goede kwaliteit

Prima. Goede service. Snel antwoord op mail

Snel en goed.

Alles was netjes verpakt, in uitstekende staat en snel geleverd.

Super snelle service....

Nieuwe loopschoenen voor een mooie prijs en snel en adequaat geleverd

Nieuwe loopschoenen voor een mooie prijs en snel en adequaat geleverd

Super snelle nette levering

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle service

Goed aanbod met prima zoekfunctie

Het aanbod is goed, soms met interessante kortingen. Doordat de zoek/blader functie met filters goed werkt, kun je makkelijk vinden wat je zoekt en of het er nog is. Tevreden!

Na bestelling volgende dag in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad dit bedrijf aan!

Leuke aanbiedingen

Snel geleverd en snelle reactie bij een vraag

Duidelijke omschrijving van schoenen en zeer snelle levering

Ook achteraf betalen maakt voor mij de keuze hier te bestellen...

Altijd snelle levering en een perfecte service!

Zeer tevreden en snelle levering

Heldere duidelijke website met goed info over schoenen. Mijn 1e paar hardloopschoenen online moeten kopen omdat door coroba de winkels gesloten waren. Ze zitten perfect

Snel geleverd, producten als verwacht

Snelle levering, producten als verwacht. Foto’s en product informatie op de site is erg beperkt en dat kan een stuk beter.

Goede prijskwaliteit verhouding en snelle levering

Veel keuze voor aantrekkelijke prijzen, duidelijke website en een snelle levering met PostNl

Ik koop al jaren mijn hardloopschoenen bij hardloopaanbiedingen.nl en ook nu weer perfect geregeld.

s'Middags besteld, de volgende dag correct geleverd. Groeten. T.de Raad s'Gravendeel

Fijne winkel die zijn naam eer aandoet

Ik heb al diverse keren iets gekocht bij Hardloopaanbiedingen.nl en vind het een fijne shop die speciaal op hardlopen is gericht. Altijd alles duidelijk en goed geregeld en het groene doosje dat het 'virus' bevat komt mooi op tijd.

Alles is prima verlopen gied verpakt optijd bezorgd

Breed assortiment, snelle levering, alles top.

Snelle levering Mooie aanbiedingen

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Duidelijke en overzichtelijke site. Snelle levering.

Ruime keuze, snelle levering

Zie bovenstaand