Levering keurig op tijd zoals ze beloven en als je vragen heb staan ze altijd klaar met uitleg echt top !!!

snelle levering en genoeg uitleg bij het product

Ik ben nogal kritisch tijdens het kopen van schoenen en doe dit dan ook nooit online. Nu met corona kon ik niet anders en dankzij de goede uitleg en duidelijke foto's bij de producten heb ik een goede keuze kunnen maken. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Prima ervaring!

Schoenen kwamen vrij vlot. Tenminste niet in een achterlijk grote doos, maar gewoon netjes verpakt. Prima ervaring dus!

Snelle levering en mooie prijs

Vlekkeloos!

Van bestelling tot koop en leveren ging alles echt perfect. Ik shop hier zeker graag weer. Keep up the good work.

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Duidelijke website, snelle levering.

Mooie schoenen

Snelle levering en leuke sokken cadeau erbij

Snelle levering, mooie producten.

Mooie schoenen, die heerlijk zitten

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Simpel en makkelijk te bestellen met een snelle levering

Ik had gevonden wat ik zocht en in mijn maat ook dus super blij mee. Enige wat misschien aangegeven kan worden in de beschrijving of verhoogde zooltjes in de schoenen passen. Voor mensen met lengte verschil en zolen moeten dragen past niet in alle type schoenen.

Snel bezorgd

Snel besteld, snel bezorgd.

Uitstekend, alles naar wens en volgens verwachting

Zoals altijd leveren wat beloofd.

een feestje om het pakje te krijgen....dan heb je meteen zin om te gaan rennen. Heerlijk.

super service

Ik koop al een aantal jaren hardloop schoenen bij Hardloopaanbieden ben zeer te vrede over service je word altijd vakkundig geholpen en pad het niet is het ook geen probleem om het te ruilen. Dus ik zou zeggen besteld bij Hardloopaanbieding en je zult er geen spijt van hebben alleen maar hardloop plezier.

Top website.

Super snel in huis.

Zorgvuldig, snel en goede aanbiedingen

Supergoed. Snelle levering en goede service

Mijn ervaring is supergoed. Altijd snelle levering, snel antwoord als je evt iets retour wilt sturen. Ik ben alleen maar positief over jullie.

Helemaal ok

Snelle levering, helemaal OK.

Snelle levering en mooie producten .

Levering is snel binnen 24 uur en de bestelde artikelen zijn mooi en pasvorm goed.

Overzichtelijke site, ruime keuze en goede voorwaarden.

Ik vond vooral de voorwaarde dat je de schoenen minstens 45 minuten binnen mag/moet uitproberen erg goed. Anders is het erg moeilijk bepalen of de schoenen echt goed passen.

Goed en snel

Bestellen ging heel gemakkelijk. De bezorging was snel en goed.

Super en snelle service!!

Super!!

Snelle levering, top schoenen!

Prijzen zijn oke, schoenen zijn top, levering is snel. En de tekst op de doos is briljant! Benieuwd? Bestel een paar schoenen....

Snel en goed!

Snelle levering. Gewoon niks op aan te merken.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.