Al jaren een vertrouwd adres

Grote keuze snelle levering

Gewoon netjes geleverd

Gewoon netjes geleverd

Super snelle levering, goede service, top schoenen

Maken waar wat ze zeggen

Snelle levering en goede prijzen

snel geleverd en product volgens verwachting

verpakking matig, doos fors beschadigd tijdsens transport (PostNL). oorzaak: niet de beste doos voor de inhoud. producten verder niet beschadigd

Super snelle levering. Perfect product en goede aanbieding.

Snel

Snelle Levering

Goede prijs & snelle levering

Fijne hardloopschoenen gekocht met een mooie korting. Vrijdagmiddag om 16.00u besteld en de volgende ochtend al geleverd.

Prima service en en geleverd

Snelle Levering. Geen opmerkingen.

Volkomen betrouwbaar

Snelle en zeer goede levering

Uitstekend bedrijf en goede service!

Perfecte pasmaat. Goed advies gekregen van de medewerkers!

Altijd snel en goed geleverd!!

Ze doen het erg goed. Bestellen gaat gemakkelijk en het wordt heel snel geleverd!!!

prima service en snelle levering

Prima service, snelle levering en verder gewoon geen gedoe.

Heel tevreden.

Snelle levering en afhandeling, waarbij de bestelling netjes ingepakt werden geleverd. De communicatie verliep soepel en duidelijk. Handige tips op de website.

Makkelijk te bestellen en te retouren, wil je contact dan is dat ook heel gemakkelijk

Goede aanbieding, snelle levering

Via internet gezocht en gevonden. Snel geleverd, prachtige schoenen voor goede prijs.

alles goed in orde

behalve deze onderzoekslink van KYOH die werkt niet en die moet je dan kopieren en plakken op je zoekprogramma.

positief

Schoenen zijn goed en hier was het redelijk goedkoop ten opzichte van ziggo en anderen

Goede communicatie, correcte levering, kwaliteitsproduct. Merci!

Ik kan iedereen aanbevelen om via deze leverancier iets aan te kopen. Alles verlopen zoals het zou moeten.

Snelle voordelige levering

Bestelling zonder problemen accuraat afgewerkt !

Op tijd en goede levering

Niks op aan te merken. Alhoewel, ik heb hardloopschoenen gekocht terwijl ik een hekel heb aan hardlopen....weer een excuus minder

Alles netjes op tijd bezorgd en prima verpakt.

geweldig

zeer snelle en persoonlijke bezorging met een geschreven kaartje erbij , shirt zat gaatje in kreeg zonder bedenkingen meteen een nieuw toegestuurd.

Vlotte levering, uitgebreide omschrijving van schoeneigenschappen.

De uitgebreide omschrijving van de schoeneigenschappen zijn zeer welkom. Het gaat tenslotte om een keuze die moet passen bij de manier van lopen en de gewenste demping bijvoorbeeld. Wat het helemaal af zou maken is wanneer ook de pasvorm (lengte, wijdte bij de bal en wijdte hiel) wordt genoemd (filter). Met mijn brede voeten en hoge wreef is passende schoenen vinden lastig. Ik heb nu voor het eerst een paar schoenen een maat kleiner moeten bestellen.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.