Bestelling en bezorging zijn prima verlopen

Goed...

Mooie artikelen, goede prijzen en snelle service...

top

Na lang zoeken kwam ik op jullie site uit . Direct gevonden wat ik wou .De rest was allemaal top ; informatie, levering en de prijs .Uitstekend .

altijd zeer tevreden betreffende zending en levering.

ik ben 78 jaar en voor mij is het altijd bijzonder gemakkelijk als ik wat nodig heb om bij een vertrouwd adres te bestellen en het bestelde ook goed en snel thuis bezorgd te krijgen.

Supersnel geleverd en voor de laagste prijs

Ik loop al jaren op de Asics Nimbus voor de bredere voet (breedtemaat 2E). Ik was toe aan een nieuw paar en Hardloopaanbiedingen.nl had ze op voorraad en voor de laagste prijs. Top!

Prima snelle service

Makkelijk schoenen besteld via de website. Ze waren snel binnen en zitten perfect.

Uitstekende shop

Snelle levering volgens afspraak. Bestelde spullen weer voor elkaar. Goede shop met goede service!

Overzichtelijke website en goede service

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeker goed, mooie aanbiedingen en overzichtelijke website

Prima service en snel geleverd.

Ben altijd tevreden.

Alles wordt netjes geregeld.

Makkelijk bestellen, betalen en in een dag thuisbezorgd! Asics GT dames

Gewoon goed

Duidelijke website, eenvoudig bestellen en keurige levering.

Zeer snelle levering. Blij met het product en voldoet aan de verwachtingen

Snelle levering en compleet top.

Goede service !

Super snel geleverd, goede prijs

Ik was verbaasd dat mijn schoenen er de volgende dag al waren, ondanks een sneeuwstorm en drukte bij post. Verder gewoon prima schoenen.

Snel binnen, alles was naar wens

goede afhandeling, top schoenen

Breed assortiment op een overzichtelijke informatieve website, dat vlot wordt geleverd

Al jaren dè plek waar ik mijn hardloopspullen bestel. Snel, overzichtelijk, en heel betaalbaar. Alles wordt altijd netjes & vlot volgens afspraak geleverd. Met dank aan heldere productomschrijvingen stuur ik bijna nooit iets retour. Als dat toch nodig is wordt ook dat snel afgehandeld. Als er al iets aan de hand is, is de aftersales, de klantenservice, altijd goed bereikbaar en wordt er meegedacht in oplossingen. Een aanrader!

Snelle levering conform bestelling

Snelle levering conform bestelling

alles dik in orde!

alles dik in orde!

Product in goede staat (incl extra batterijen) ontvangen, snel geleverd. Zeer tevreden met de service.

Goede persoonlijke service

Goede ervaring. Er ging iets mis met de bestelling, waarna er persoonlijk contact werd opgenomen. Zij namen alle tijd om samen te zoeken naar een goede oplossing. Er werd ook advies gegeven over de verschillende producten. Zeer tevreden.

Geweldige service

Schoenen heel snel versleten, was geen fabricage fout maar mocht toch nieuwe schoenen uitzoeken

top bedrijf

Leuke prijzen, ruime keuze, geven advies zonder smoesjes. Leveringen en communicatie zijn vlot, evenals afhandelingen van eventuele retouren.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.