Snelle levering. Product voldoet aan alle eisen!

Snelle levering. Product voldoet aan alle eisen!

Snelle levering en goede website

Het was mijn eerste ervaring en ik ben meer dan tevreden. Scherpe prijzen en veel aanbod.

Prima , snelle levering

Prima , snelle levering en juiste artikelen ontvangen !

Betrouwbaar

Al meerdere malen bestelling gedaan en altijd volgens afspraak geleverd.

Goede website, en altijd perfecte service

Ruime keuze in diverse hardloop gerelateerde artikelen

Vlotte service en aflevering

Enige minpuntje was dat de prijs van de schoenen was 0,05 euro onder de gratis verzending limiet. Enige oplossing was dat ik iets bijbestelde.

Prima ervaring

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Top schoenen en snelle service!

Blij mee

goede service

snelle levering, goed prijs-kwaliteit

Had er toch iets beter van verwacht

Ik vind het jammer dat de boven en onderkant niet mooi is afgewerkt

Goede service.

Goede service en ruime keuze.

In de middag besteld, de volgende dag geleverd. Supersnel afgehandeld!

Snelle levering!

Voor de 2e keer mn hardloopschoenen besteld! Saucony omni 19. Fijne schoen, savonds besteld volgende dag in huis

Snelle levering en precies goed

Eindelijk is er ook weer een smalle versie van de asics gt 2000 (hardloopschoen) in mijn maat beschikbaar. Ik heb m gelijk besteld en ze zitten als gegoten.

Hele snelle levering en de uitleg over de schoenen stond helemaal goed beschreven ben er blij mee!

goeie ervaring

een fijne en snelle manier om te bestellen

Snel en goede communicatie

groot aanbod, vlotte service

groot aanbod, snelle service

Goed advies aan telefoon en snelle levering

Snelle service, tijdige levering, attente klantenservice. Aanbod is groot, kwaliteit is hoog, etc. WoW!

Bestelling was snel geleverd. Gedeeltelijke retour omdat artikel te klein was, was ook snel verwerkt

Snelle levering goed product

Makkelijk te bestellen en retour gaat ook heel snel.

Snelle levering en goede retourafwikkeling

Vanwege lockdown 2 breedtematen besteld, snelle levering, goede retourprocedure en snel geld terug van 1 van de twee. Andere paar al lekker paar keer op gelopen.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.