Snelle levering, top!

Ik heb nu voor tweede keer mijn Brooks hardloopschoenen bij Hardloopaanbiedingen besteld. En hier weer voor de laagste prijs. Snel geleverd weer. Aan te raden dus!

Snel en correct geleverd

Uitlopend asics model tegen een redelijke prijs en snel geleverd.

Uitstekend!

Snelle levering, goed te bereiken, uitstekende service!

Snelle levering en een ruim assortiment

Snelle levering en een ruim assortiment

Betrouwbaar en snel

Goede kwaliteit-prijsverhouding, duidelijke communicatie, snelle levering

Correcte snelle afhandeling

Hardloopschoenen gekocht die snel en correct zijn geleverd.

Ok

Juiste schoenen voor de juiste prijs

Ik was op zoek naar de Asics Nimbus 22 omdat ik daar nu ook al op loop en toe aan nieuwe was. De keuze voor dezelfde schoen vanwege het feit dat de winkels dicht zijn en ik geen risico wil dat ik “verkeerde” schoenen koop. Helaas was de Nimbus 22 bijna nergens meer te verkrijgen, maar gelukkig wel bij hardloopaanbiedingen. Snel en eenvoudig besteld en snel in huis!

Snelle levering, fijne schoenen. Precies goed

Goede prijs, snelle levering

Wederom ongezien Brooks Adrenaline GTS gekocht. Inmiddels 4e opeenvolgende, blijft perfect passen. Voor goede prijs.

Super snelle levering!

Super snelle levering, blij met de schoenen!

Besteld snel thuisgekregen tevreden

Een tevreden klant

Snelle service en veel keus

Super snelle service met veel keuze

In eerste instantie de verkeerde schoenen besteld. Snel geholpen via whatsapp met de retourzending in orde te maken alsook advies bij het kiezen van de juiste schoenen! Kortom, ik beveel het iedereen aan! Enig verbeterpunt: ik diende mijn verkeerd bestelde schoenen terug te sturen en mijn nieuwe aan te kopen. Het zou handiger zijn mocht het aankoopbedrag van de nieuwe schoenen verrekend worden met het oude zodat je niet 2x dient voor te schieten.

Prettig contact

ik had de verkeerde maat, reageerden netjes en snel. Kreeg mijn geld ook snel terug.

Goede service , goede deals

Simpel en snel betaal en leveringsproces. Ook retourneringen was gemakkelijk. Mist alleen een barcode op het retourformulier.

Snelle levering, kwaliteit spullen en als het even niet past super makkelijke retour procedure.

Snel en keurig geleverd

geweldig

Ik koop al vanaf het begin bij hardloopaanbiedingen. en ben super tevreden.

Snelle en goede service

Prima ook nog een aardig boek cadeau gekregen er bij

Snelle en goede levering van gerenommeerde sportschoenen tegen een redelijke prijs

Ik loop veel en weet welke schoenen ik nodig heb. Bij hardloopaanbiedingen.nl kan ik tegen een redelijke prijs aan deze schoenen komen. De service is erg goed. Snelle levering en als de bestelling eens niet helemaal goed gaat wordt er actief meegedacht.

Producten werden snel geleverd, goede prijs en kwaliteit.

Prima kwaliteit en supersnel verstuurd.

Meer als de moeite waard. Aantrekkelijk prijs en goede service.

Vertrouwd goed

Prima geholpen. Snel, vriendelijk.

Super fijn en snel

Van bestellen op de site tot het produckt in huis ging super snel. Snel safe en simpel daar hou ik van. Ook de mail met bevestiging en dat het produckt onderweg is was top.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht