Correct en snel

Vrijdag avond besteld en zaterdag middag geleverd in België.

Webshop besteld in winkel opgehaald

Ik heb eigenlijk een hekel aan webshops. Omdat dat de maatschappij niet beter maakt. Maar ik weet dat Ghost 15 goed zat. Dus zal 16 ook goed zijn. Opgehaald in de winkel en gelijk ff gepast. Ghost 16 voelt wel wat stugger... stevig. 16 is 25euro goedkoper dan 17 dus vandaar mijn keuze. Ik heb inmiddels 2 test rondjes gelopen en het voelt echt goed. Dus hoop dat ik met deze schoenen mijn 21km kan gaan lopen. In de winkel top support. aardig... veel info.

Goed en betrouwbaar. En altijd telefonisch bereikbaar.

Goed en betrouwbaar, en altijd telefonisch bereikbaar. Heel fijn

Geleverd naar verwachting

Ik heb precies gekregen wat ik heb besteld. De volgende dag in huis zoals op de site stond.

Wat een goede service

Er was een probleem met mijn nieuwe hardloop schoenen. Ik belde op en dezelfde dag nog geregeld. Echt een goede service!

Snelle levering, kwaliteit. Goed!

Snel en goede service

Website was makkelijk te navigeren, schoenen kwamen heel snel binnen.

Zeer slechte ervaring.

Mijn ontvangen artikel (hardloopbroek) ontvangen en omdat de broek niet voldeed heb ik de broek geretourneerd. Vervolgens niets meer gehoord. Totdat een paar dagen later ik bericht kreeg dat de broek weer werd geleverd, alleen bij het aantal pakketten stond 0 een bericht dat het pakket was geleverd , maar niets in de brievenbus en ook niets fysiek geleverd Ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Het lukt mij ook niet om contact te krijgen. Dus mijn ervaring is slecht. Hoop nog op een betere uitkomst.

Prima schoenen, bezorgen is matig

Helaas wordt het pakket wéér bij het bezorgpunt ipv thuis bezorgd.

Prima schoenen

Snel geleverd en een mooi prijsje

De hardloopwinkel heeft gedaan waar ik om heb gevraagd

Winkel is ok, maar ongevraagde mails

Producten waren op tijd, maar webshops snappen blijkbaar niet dat ik daarna niet meer gemaild wil worden.

Snel de juiste hardloopschoenen

Snelle response op mijn vragen via whatsapp en zeer snelle levering, om 20:00 uur besteld, volgende dag al in huis. Schoenen zitten perfect en lopen geweldig. Super ervaring met Hardloopwinkel webshop

Zeer snel geleverd, top

Zie boven

Leuke webshop, snelle retour

Een paar minpuntjes: - De broek die ik besteld had, viel erg klein uit (ipv M had ik XL nodig, terwijl ik normaal gesproken maat 38 pas en dat is equivalent met M) - Het zou helpen als dit vermeld staat op de website: “valt erg klein uit, wij adviseren twee maten groter te bestellen”. - Voor het retourneren wordt €3,95 in rekening gebracht. Dit geldt ook voor het ruilen naar een andere maat.

Alles klopt

gewoon: prima!

gewoon prima. levering. bevestiging van mijn keuze. all in all tevreden

Snelle service en de qualiteit is bekend: Goed !

Snelle service en de qualiteit is bekend: Goed !

Prima. snelle levering.

Site is overzichtelijk, goede omschrijving van de producten.

Super snelle levering

Schoenen heel snel geleverd. Alles top.

Vlotte levering en reactie op mijn vragen

Ik had de verkeerde maat besteld en kreeg vlot een duidelijke mail terug. De terugbetaling ging ook heel snel.

Goeie site, goed aanbod, ook in de grote maren, en een snelle levering!!

Super!!

Mooi assortiment

Leuke aanbiedingen

Zeer vriendelijk en klantgericht

Door waterschade tijdens de verzending werd mijn bestelling na veel onduidelijkheid uiteindelijk helemaal niet geleverd door PostNL. Maar het contact met Hardloopwinkel was erg prettig en vriendelijk waardoor ik de winkel alleen maar kan aanbevelen.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht