Mijn bestelling keurig op tijd bezorgd.

Artikel voldoet aan verwachting en beschrijving. Snelle levering !

Snelle en persoonlijke service door een telefoontje de volgende dag toen bleek dat mijn bestelde artikel toch niet leverbaar was. Er werd meegedacht en direct een alternatief geboden. Na mijn keuze artikel snel ontvangen, zelfs nog met een persoonlijk geschreven excuuskaartje.

Kwaliteit artikelen en snelle levering

Zeer ruime keuze en snelle levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd. Volgende keer weer bij hen bestellen. TOP

Wederom gewoon goed !!

Wederom gewoon goed !! Duidelijke website en ervaren team met de juiste adviezen.

Snelle levering, goede prijs!

Als prettig ervaren

Bestel betaald en snel geleverd.

Vlotte service!

Prima site, ruime keuze, goede service en snelle levering.

Komen afspraken na!

Bestelling keurig afgehandeld, op tijd geleverd en de communicatie tijdens het traject was ook helder. Duidelijke informatie.

Prima webshop met een snelle verwerking en levering!

Product op voorraad, leuke aanbieding en ook nog eens snel geleverd. Tot een volgende aankoop!

Prima website, vlot geleverd.

Ik heb snel gevonden wat ik zocht. De info is helder. Levering in 1 dag, dus heel goed.

super snelle en super goede service!

Vandaag besteld, morgen in huis. Retour gestuurd ivm de maat. 1 dag later de juiste maat in huis. SUUUUUPER!!!

Duidelijke website, snelle afhandeling en levering, prima verpakt!

Perfect!

GOED, CORRECT EN SNEL GELEVERD

ik kan je deze webshop gerust aanbevelen.

Zeer goed advies, geweldig artikel

Heb eerst om advies gevraagd omdat mijn gebruikelijke hardloopschoen niet meer kon worden geleverd (uit de productie). Na advies overgegaan op aankoop en moet zeggen dat de door mij gekochte, en aan mij geadviseerde, schoenen perfect zijn en zeer goed bevallen!

Heerlijk shirt voor het hardlopen.

Heerlijk shirt met lekkere lange mouwen.

Snelle levering, prima!

Snelle levering, niks op aan te merken. Goeie spullen.

Super site

Mooie overzichtelijke website. Ruime keus goede prijs.

Snel, prima verpakt en mooie kwaliteit

Snel, prima verpakt en mooie kwaliteit

Zeer snelle levering

In Corona tijd besteld. De zelfde dag verzonden en 3 dagen later ontvangen. Alleen ik kon niet inloggen als klant. En vraag wachtwoord aan kreeg ik geen mail. Moest nu bestellen zonder klant.

Snelle levering!

Prima, aan de verwachting wordt voldaan.

ruime keuze en snel geleverd

De door mij gekozen schoenen zijn niet overal zomaar te verkrijgen, maar dat is bij hardloopaanbiedingen wel het geval. En de levering vindt steevast snel plaats.

De omwisseling van de schoenen is netjes verlopen

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht