Snelle service!!!

Super blij met de snelle service. En ook nog eens een lekker prijsje én de juiste maat!

Erg goed

Snel geleverd, en juiste maat

Snelle service.fijne site

Snel en goed

Snelle en goede levering. Kon nu niet naar de winkel ivm Corona. Ik ben voorstander van kopen in de regio, maar toch is de kans groot dat ik nog een volgende aankoop ga doen.

Prima site

Ik vind hardloopaanbiedingen een prima site, met een goed aanbod voor degenen die weten wat ze zoeken voor hun hardloophobby. Geen “hype”, gewoon de juiste dingen.

snelle levering, juiste producten

Prima afwikkelingsproces van bestelling!

Zeer tevreden over de afwikkeling van mijn bestelling! Binnen 24 uur mijn loopschoenen in huis. Eerste kilometers op de schoenen gelopen en erg tevreden!

prima!

Snel en accuraat!

Makkelijk en snel

Goede uitleg op site en snel verzonden. Verrassend dat je er iets bij kreeg.

Snel en goed geleverd.

Niets op aan te merken. Keurig op tijd geleverd en precies wat ik besteld had.

Vanwege een voorraadverschil kon niet alles geleverd worden. Dat vond ik wel erg jammer, had ik liever voorafgaand aan de bestelling geweten (door melding op website). Maar verder is de aankoop en betaling via Afterpay prima geregeld. Heel prettig.

Duidelijke website, goede service

Producten zoals omschreven e9n een ruime kruze

Snelle levering, correct afgestuurd

Perfect!

Fijne website, snelle levering, mooi product!

Hardloopaanbiedingen is top.

Fijne site, duidelijk wat er te koop is in welke maat. Na bestelling krijg je snel bevestigingen per mail van bestelling en betalen. Binnen 1 a 2 dagen heb je de spullen binnen, keurig verpakt! Beter kan niet!

Voldoet aan de verwachtingen

Prima site, leuke aanbiedingen. Snelle bezorging, leuk dat je vanaf €50 een gratis product uit mag kiezen. Ik kreeg snel mijn geld terug toen ik een product had geretourneerd. En leuke groene doos met tekst waarin de producten bezorgd worden. Kortom, dik tevreden.

Snel en probleemloos

Heel snel geleverd

Top!!!

Binnen 1 dag m’n hardloopschoenen binnen te gek!!

oke

snelle levering, alles oké

Voldoende keuze

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Goede schoenen en snel geleverd

Goede hardloopschoenen snel geleverd

Goede aanbiedingen en snel geleverd

Mooie prijs, goeie service en snelle levering

Voordelige winkel. Snel bezorgd en goeie service.

Alweer een prettige ervaring! Als ik iets nodig heb, kijk ik altijd eerst op hardloopaanbiedingen.nl. De prijzen zijn erg aantrekkelijk en mijn aankoop is snel in huis. Gewoon top!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.