Goede service, snelle bezorging en accurate communicatie en natuurlijk mooie artikelen

Snelle levering. Running shoes netjes ingepakt, als altijd! Leuke running sokken erbij als presentje. Top!

Toppie

Prima! alles snel geleverd

Helder licht

Het zou handig zijn als het bandje iets langer is zodat het om mijn mouw van mijn winterjas past. De verlichting prima.

Goede prijzen, snelle levering

Ze doen wat ze beloven.

Kon alles makkelijk vinden en bestellen

Geweldige en duidelijke informatie

Duidelijke site en mooie en ruime keuze. Zojuist mijn nieuwe hardloopschoenen binnen gekregen, asic kyano gel. Netjes verpakt. Helemaal niets mis mee. Hardloopaanbiedingen.nl zeker een aanrader!

Betrouwbare webshop en snelle bezorging!

Heel erg blij met mijn nieuwe hardloopschoenen die de volgende dag al bezorgd werden. Geweldig in deze tijd!

In orde

Levering van de juiste schoenen en loopkousen. Merkwaardig is dat de bestelling voor de deur stond zonder dat wellicht is aangebeld, kan dit?

Prima service en terugkoppeling

Stipt en goed

Snelle service, goede verpakking en mooi aanbod.

Snelle, correcte afhandeling van mijn bestelling

De website is overzichtelijk. De keuze qua hardloopschoenen is ruim qua merken en voorhanden maten. De voorwaarden mbt levering en retourneren zijn goed. Maar gelukkig hoefde ik niet te retourneren

prima telefonisch advied

Voordat ik mijn hardloopschoenen bestelde, hen gebeld met een medewerker van hardloopaanbiedingen. Die nam alle tijd om mijn verhaal aan te horen en heeft mij prima advies gegeven dat ik heb opgevolgd. De schoenen die ik heb gekocht, waren goedkoper dan mijn aanvankelijke keuze.

Al met al goede site

Ik vind het een goede site met uitgebreid aanbod. Dat vind ik prettig en ook dat het boven de 100 euro gratis verzenden is en dat retouren gratis is. Fijn dat je ze via telefoon en WhatsApp makkelijk kan bereiken. Een verbeterpunt zou kunnen zijn, dat ik de maathulp had doorlopen en hierbij uit kwam op maat 44 van Asics en hij me toch maat 43,5 aan raadde. Omdat ie bang was dat 44 te groot zou zijn. 43,5 bleek nog te klein (jeetje wat valt die maat gek, heb normaal maat 41,5.) Dus nu maar 44 en 44,5 besteld. Ben benieuwd...

Snel en goef

Goed en snel

Gewoon goed en snel

Keurig afgehandeld, met een leuk cadeautje erbij!

Al jaren mijn vaste adres voor al mijn hardloop spullen!!

Ik ben een zware jongen van 100kg en moet en wil dus goede schoenen ( en ook nog 2e leest) Deze winkel heeft precies wat ik zoek kwa schoenen en kleding en voor een nette prijs!! Bij vragen krijg je snel en deskundig antwoord! Kortom: helemaal toppie Vriendelijke groet Peter van Dijk

Snel geleverd met een goede prijs

Hardloop jasje binnen 2 dagen snel in huis en bovendien ook maat L gewoon beschikbaar (meestal zijn de aanbiedingen in XXL of XXS...)

Goede aanbieding, snelle levering

Ik ben super tevreden met m’n nieuwe hardloopschoenen die ik op hardloopaanbiedingen.nl heb besteld. Ondanks dat ik mijn bestelling na 15:00 uur plaatste werden ze zelfs al de volgende dag bezorgd!

Goed en snel

Snelle levering en goede communicatie

Overzichtelijke site, gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Gewoon mijn bestelling opgevolgd

Gewoon mijn bestelling opgevolgd

Gezocht en gevonden.

Snelle levering Maatvoering kloppend

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.