Geleverd volgens bestelling en op tijd

Super snelle levering

Dag na bestelling in huis.

Prima. Vandaag besteld morgen in huis.

Super snel!

Service zoals het hoort

Goed, vlekkeloos proces en het product binnen de afgesproken termijn geleverd. Niets op aan te merken.

Snelle levering met mooie prijzen

Complete shop met mooie prijs en snelle levering. Bij bestellingen keuze voor gratis producten

Volgens afspraak de volgende dag bezorgd, met gratis shirt, top!

Prima ervaring.

Fijne website, snel binnen

Fijne, overzichtelijke website, volop keuze tegen aantrekkelijke prijzen

Goed assortiment tegen mooie prijzen

Goede producten, lage prijzen en snelle levering

Overzichtelijk site en snelle levering

Voldoende keus, snel geleverd.

slecht

jullie service zal ongetwijfeld goed zijn maar ik heb mijn pakket nog steeds niet gehad het is al 4 x gescand maar elke keer uitgesteld om te bezorgen de nieuwste datum is 2 januarie dus we wachten het af ik baal hier wel van en denk dat ik zelf niets meer via post bestel

Ze doen wat ze zeggen!

De aanbieding was prima, service top. Bezorging prima op tijd

Prima prijs voor online hardloopschoenen. Niet duurder maken. Duidelijke site, snelle bezorging, schoenen zoals geadverteerd. Asics Kayano 26

Snel geleverd zoals altijd

Als ik wat kleding nodig heb op loopgebied dan is dit een vertrouwd adres waarvan ik weet dat er altijd wel wat in de collectie zit wat past. De levering is supersnel. Gewoon prima adres derhalve.

Snelle levering en goede service!

Gewoon tijdige levering, en goede prijs

Enige aandachtspunt is wat mij betreft de methode voor het bepalen van de schoenmaat. Ik ben eigenwijs geweest en heb gewoon Asics van maat 45 besteld (bij voetlengte van 28 cm), en deze passen perfect. Volgens mij stond op de site dat je voor Asics man er 1,5 maat bij op moest tellen, maar dan zou ik op maat 46,5 uitkomen, wat ik me niet kon voorstellen; de beschreven methode is volgens mij dus niet correct.

Snel en goed

Snelle en goede service. Goed bereikbaar en binnen 1 dag de bestelling binnen.

Alleen maar positief

Duidelijke gebruiksvriendelijke website. Duidelijke communicatie over de bestelling. Zelfs in deze drukke tijden levering binnen 24 uur chapeau.

Goede product informatie en levering als overeengekomene

Duidelijke site met goede uitleg van het product. Juist advies en snelle levering

Goede producten voor een nette prijs. Snelle levering en netjes verpakt. De maattabellen zijn heel duidelijk en handig.

Snelle levering en degelijke artikelen

Zoals beloofd op de website binnen de aflevertijd bezorgd. Top producten! Past perfect, mooie kleur en mooie stof. En dat voor een zeer scherpe prijs. Bijkomend pluspunt is de mogelijkheid om achteraf te betalen (wat ik overigens nog moet doen. Sturen jullie een betalingsverzoek¿?). Kortom, nog een tevreden klant hier.

Veel keuze, vaak leuke kortingen en gratis product.

Prettige site voor hardloopkleding. Ruime voorraad en vaak ook korting, zeker op schoenen. Leuk dat je een product krijgt als je voor een bepaald bedrag besteld. Mail of app wordt snel beantwoord.

Goede prijs kwaliteit

snelle levering, en leuke setprijs voor een beginner

Prima artikelen tegen een aantrekkelijke prijs en een snelle levering. Jammer dat pas vanaf €100,- gratis verzending is.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht