Snel en conform bestelling

Hardloopschoenen gekocht. Snelle levering en goedkoop in prijs

Snel en netjes geleverd

Was snel binnen en top verpakt

Super snelle levering!

Hardloopschoenen asics besteld. Super blij mee!!

Ruime keuze, goede service

Snelle bezorging, ondanks alle drukte rond Kerstmis. Zondags besteld, dinsdag in huis

Tevreden en mooi voor kerst geleverd

Op tijd geleverd voor kerst, erg blij mee!

Prima levering

Precies geleverd wat was afgesproken.

Dik tevreden

Vlotte bestelling

Duidelijk en overzichtelijke website. Bestel hier altijd mijn kleding en schoenen. Goede kwaliteit voor een leuk bedrag.

Goede snelle levering

Leuk jasje uit de reclame, mooie prijs

Super snelle levering

Wordt leuk verpakt. Alles duidelijk en netjes. Prima prijs en kwaliteit verhouding

Naar verwachting.

Duidelijke site, snelle levering

Voor de eerste keer op jullie site terecht gekomen opzoek naar mijn vast paar loopschoenen "Kayano". Een mooie prijs voor een topschoen. Daarnaast ook nog heel snelle levering

Helemaal top besteld snel geleverd en een top schoon

1 woord top

Super fijne schoenen en sokken.

Snelle levering!

Mijn hardloopschoenen snel ontvangen. Zelfs in de drukke december maand. Top!!

Heel snelle levering. Alles top!

Prima.

Goede produktomschrijving. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.

Correct

Alles verliep vlot

Mooie prijs en snelle levering

Makkelijk te bestellen zonder account en snel geleverd ondanks kerstdrukte. Ik kan weer kilometers maken. Top

alles naar wens

Alles naar wens, snelle levering

Goede snelle service

Goede overzichtelijke site. Makkelijk om te bestellen en goede snelle levering. Goed en mooi verpakt. Aanrader.

Duidelijke site, snelle levering

Zie titel.

Uiterst snelle levering. Goede prijzen. Uitstekend!

Uiterst snelle levering. Goede prijzen. Uitstekend!

goede, snelle levering na bestelling

Na de bestelling van een aantal hardloopshirts (M+V) zijn de shirts binnen de afgesproken termijn, in goede staat, geleverd. Pasvorm is oké!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.