Ruime keuze en supersnelle levering!

Was op zoek naar vervangende hardloopschoenen, kwam telkens terug op dszr site. Was rr daarna snel uit.

Fijne eerste ervaring

Een dag later, mijn bestelling stond al klaar voor verzending, was het via de app nog mogelijk om wat toe te voegen om op die manier verzendkosten uit te sparen. Super fijn!

Artikel en verzending als verwacht

Zie boven

Correcte en snelle levering van bestelling

Correcte en snelle levering

Zeer tevreden!

Snelle leveringen, altijd voldoende voorraad en eerlijke prijzen. De service is uitstekend en het personeel is altijd behulpzaam en vriendelijk. Een topwinkel waar ik graag blijf terugkomen!

Perfect product

snel

mooie schoenen in een speciale aanbieding gekocht, die snel geleverd werd.

Prima klantenservice

Goede ervaring met klantenservice. Snelle en fijne oplossing.

Goeie shop; snelle levering. Prijs aan hoge kant. Mag vaste klanten voordeel bieden.

Ruime collectie met veel op voorraad. Prijs aan hoge kant voor een webshop. Vaste klanten kunnen meer voordeel geboden worden.

Prima afspraak

Product conform verwachting

lekker snel bezorgdt!!

schoenen gezocht en gevonden!

Website kan iets beter

Een snelle levering van een fantastisch product

Hardloopschoenen besteld die echt super zitten. Snelle levering dus niets op aan te merken.

Alles netjes geregeld

4 tights besteld, een gehouden de rest retour. Geld binnen enkele dagen weer terug op mijn rekening.

Betrouwbaar en redelijke scherpe prijzen

Het zoeken en uiteindelijke bestellen van mijn schoenen verliepen super goed. Het is dan ook niet de eerste keer dat ik op deze website schoenen bestel. Na bestelling wordt je keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en kun je track/tracing van je pakket gaan volgen. Tot nu toe waren de bestellingen altijd op tijd, netjes verpakt. Een 10 zou ik geven als ik ook nog het tijdblok van bezorging zou kunnen aangeven. Maar goed, ik ben dus heel erg tevreden over de hardloopwinkel.

Veel keus,met goede omschrijving

Duidelijke webshop,snelle levering

snel en goed

Goed contact , snel en de juiste schoenen

Heel fijn en goed contact. De mensen van de winkel zijn telefonisch bereikbaar. En ze hebben de schoenen die bij mij passen

snelle service

mooie kwaliteit kleding

Snelle levering, leuke deals

Snel gevonden wat ik zocht. Ook nog in de aanbieding! Snel in huis. Blij mee!

Perfect!

Heel snelle levering van mijn loopschoenen! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering en alles volgens verwachting g.

Zie boven

Altijd top

Altijd top

Snelle levering!

Overzichtelijke website.Wat je besteld krijg je ook.Snelle levering.Netjes verpakt.Al eerder goede ervaring.

prima service en telefonisch bereikbaar voor vragen/advies

ik koop al jaren mijn hardloopschoenen bij de hardloopwinkel webshop. vaak leuke acties met een paar tientjes voordeel snelle verzending prima service en telefonisch bereikbaar voor vragen/advies

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht