top !

snelle levering aan top-prijs !

top

alles snel en goed geregeld

Zeer snel geleverd

Zeer snel en correct geleverd.

Wat ik verwachtte

Wat ik verwachtte

Top kwaliteit hardloop kleding voor goede prijs

A-merken Snelle verzending Prima prijs Ruime keuze

perfecte service

Zeer snelle levering. Een van de diverse aankopen geretourneerd( te grote Maat besteld). en vrijwel direkt geld door hun teruggestort.

duidelijke en overzichtelijke website; prettige service; goed en stevig verpakt

prettige website, goede klantvriendelijke service, goed aanbod van schoenen, kleding, etc... (type race schoenen van de verschillende merken, inclusief de carbonplate modellen mis ik een beetje)

Bestelling altijd de volgende dag in huis

Betaalbare sportkleding die bij bestelling de volgende dag in huis is.

Aankoop ging vlot en levering ook

Wat wel vreemd is dat er boven de 100,- euro toch verzendkosten bij komen, ja gratis kado dan uitzoeken maar tegenwoording is gratis verzenden wel de norm.

Snel, goede kwaliteit, goedkoop en klantvriendelijk

Omruilen ging vlot en zonder veel moeite

Snelle en goede service

Top site, snelle levering!

Netjes volgende dag geleverd! Zeer tevreden

Altijd top

Prima, keurig volgens afspraak

Blij met mijn bestelling en snelle levering

Positieve ervaring en goede en snelle Levering.

Xxxxxxx

Xxxxx

Top alles op voorraad!

Groot assortiment, goede prijzen, snel bezorgd

Groot assortiment, goede prijzen, snel bezorgd

Snelle levering van juiste product

Snelle levering van juiste product. Kwalitatief goed.

Duidelijke website. Bestelling komt zoals beloofd.

Snelle en betrouwbare levering

Al jarenlang klant, wat je ziet is wat je krijgt. Bij vragen krijg je snel en deskundig antwoord. Evt. retouren ook snel afgehandeld.

Prima webShop!

Snel, correct en goede retour service eenvoudig en snel.

Eenvoudig, snel en goed

Op zoek naar loopgear van Odlo (gewoon omdat voor mij het prettigst zit en ontzettend lang mee gaat) kwam ik bij hardloopaanbiedingen.nl terecht. Prima filters zodat ik alleen dat zie wat ik wil. Bestellen gaat eenvoudig en netjes op tijd geleverd ondanks de drukte van deze tijd. Heel erg tevreden.

zeer positief

overzichtelijke website goede producten accurate bezorging kortom alles klopt!

Breed assortiment

Een groot assortiment maakt het mogelijk om uitgebreide te kiezen. Zo heb ik mijn Asics regen en windjack ook gevonden. Makkelijk bestellen en een snelle levering maken Hardloopaanbiedingen.nl vertrouwd en ik ben tevreden met mijn bestelling.

zeer goed

Duidelijke website, goeie en snelle service, kwaliteitsvol. min puntje: opdringerig om beoordeling in te vullen.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht