Ruime keuze.

Er is veel keus in schoenen en kleding. En snelle levering.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Mooie aanbieding.

Prima op tijd geleverd, kwaliteit en maat uitstekend!

Tevreden

Snel geleverd. Artikel precies zoals besteld. Kom zeker terug.

Artikel wat ik zocht en snel verzonden

Het artikel wat ik zocht was op voorraad en s in huis.

super blij

beste prijs en hele goeie persoonlijke service!!

prima, bestelling/levering

bestelling prima afgehandeld

Top !

Goede en snelle service en een leuk kado bij de bestelling!

Netjes geholpen

Bestelling gedaan en snel geleverd

Snelle levering, duidelijk bestelproces

Snelle levering, duidelijk bestelproces

Goede prijs, snelle levering.

Aangezien ik al jaren dezelfde merk en type hardloopschoen gehad heb, heb ik het nieuwste model hiervan bij hardloopaanbiedingen.nl besteld. Dit met een flink prijsverschil. Mijn maat en breedtemaat wist ik uiteraard al, maar de berekeningen die zij op de site plaatsen voor de schoenmaat per merk kloppen precies. Pakket werd snel geleverd met een mooie attentie

Zoals verwacht

Correcte snelle levering.

Snelle levering van gewenst product, prima verpakt.

Snelle levering van gewenst product, prima verpakt.

Snel en betrouwbaar en scherp geprijsd

Snel en betrouwbaar en scherp geprijsd

Zeer tevreden. Duidelijke webshop en goede informatie mbt levering.

Zeer goed.

Prima, zoals ik van dit bedrijf gewend ben

Snel, correct, compleet

Top webshop!

duidelijke website, snelle en correcte levering

Mooi assortiment, scherpe prijzen en hele snelle levering

Inmiddels een paar keer hier iets besteld en altijd zeer tevreden!

Prima service tegen goede prijzen

Zou geen verbe****** kunnen opnoemen

Goed gedaan

Makkelijk bestellen... leuke aanbiedingen in grotere maat....snel bezorgd...Ben tevreden over de mooie spullen...

Snel en volgens afspraak geleverd

Goede website, duidelijke spelregels en leuk dat je iets extra’s of gratis bezorging kon kiezen. Hoewel ik de bestelling graag heb gehouden, was ook de retourzending (voor t geval dat) al keurig voorbereid. De prijs was prima. Ga ik zeker vaker bij bestellen.

Goede service.

Eerst verkeerde maat besteld. Goed advies gehad. Nu heerlijk hardlopen op mijn nieuwe schoenen.

Dit bedrijf doet wat het beloofd

Ik kon gemakkelijk bestellen voor een super prijs en ik kreeg een kwaliteitsartikel keurig op tijd geleverd

Snel, groot aanbod, duidelijk omschrijving van de kenmerken

Snelle levering, groot aanbod, duidelijke omschrijving van kenmerken

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht