Goede en snelle levering

Super service

Goede service!

Snelle service en de kwaliteit is goed

Snelle service en de kwaliteit is goed

Een goede en snelle service

De website is goed overzichtelijk.

Super! Absolute aanrader

De gehele customer journey een fijn gevoel. Het begint bij de vindbaarheid op het net, dan de goede en gebruiksvriendelijke website, om vervolgens live het pakketje te kunnen volgen. En ook nog eens een gratis paar sokjes.

Prima service en goede prijzen

Aantal shirts gekocht waarvan na passen een deel retour gestuurd. Blij met de grote keuze en prima prijzen. Handig dat je met Afterpay kunt betalen en het retourneren gaat makkelijk door een appje te sturen. Snelle en nette service!

Klantvriendelijk

Hier al zeer regelmatig besteld en altijd tevreden. Ze hebben een goede klantenservice, ruilen is nooit een probleem. Ruim aanbod en vaak leuke aanbiedingen

Aanrader

Online aankoop was duidelijk, aankoop zeer snel thuis ontvangen. Retour was binnen 24 verwerkt. Super Service!

Goede kwaliteit, ik koop altijd in de sale Prima bezorging

Prima.

Mooie voordelen, goede afhandeling en snelle verzending.

Na klacht over verkeerde bezorging direct gecorrigeerd met gemeende excuses

?

Snelle service, duidelijke communicatie via mail.

Zie hierboven!!

Persoonlijke service

Spijtig dat jullie niet transparant en eerlijk zijn.

Voel me beetgenomen.

Goede aanbieding en een zeer snelle levering

Na regelmatige aankopen blijf ik zeer tevreden over hardloopaanbiedingen.nl.

Supersnelle levering, voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Prima webwinkel

Ben erg blij met de producten en de snelle levering

De eerste bestelling is goed bevallen.

Correcte en redelijk snelle levering (overigens was post.nl de reden van enige vertraging )

Ik heb mijn bestelling teruggestuurd en had zeer snel mijn geld weer op mijn rekening.

Het beste wat ik op internet heb kunnen vinden voor hardloopschoenen

Vrijdag hardloopschoenen besteld zaterdag thuis ontvangen. Gevraagd of dit ook de beste schoenen voor mij zouden zijn, krijg ik het antwoord dat kunnen wij niet door de telefoon zien. Het beste is kom even langs de zaak dan kunnen we het goed beoordelen. Maar ik woon te ver weg, maak er dan een gezellig dag je uit van kreeg ik als antwoord. Maar als ik dit niet wilde is de schoen die ik zelf op de site had uitgezocht goed genoeg om mee te beginnen! Dus dat heb ik ook gedaan. Ze hebben alle tijd om je goed te informeren. Zouden ik ze terug sturen dan krijg ik gewoon mijn geld terug, Prima zaak!

Zeer snelle levering

Een van de weinige bedrijven die de schoenen hadden die ik wilde hebben, goed geprijsd en ik kreeg er nog een leuk shirt bij cadeau, top

Zeer betrouwbare en goede webwinkel

Ik heb erg goede ervaringen met Hardloopaanbiedingen.nl: de producten zijn goed van kwaliteit, helder omschreven op de site en de levering is zeer snel. Ook de afhandeling van retouren gaat soepel.

Goede site, veel producten en keuze, snelle levering. Ook bij eventueel retourneren verloopt alles goed.

Goed,goedkoop en snel

Gewoon fijne site met goede aanbiedingen altijd wel iets te vinden qua hardloopkleding.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.