Snelle juiste levering

Alles ok, netjes in orde

gewoon prima

Makkelijk besteld en mooi op tijd geleverd

Ik ben heel tevreden met de snelle afhandeling

Prima service, goede prijs kwaliteit verhouding

Goede service, prijsverhouding

Leuk cadeau erbij en je mag ook nog iets uitzoeken vanaf een bepaalde bedrag. Snelle levertijd gewoon Top!

Goede prijs, snelle bezorging. Alles zoals beloofd. Aanrader.

mooie schoenen snel bezorg goede prijs, en mochten ze niet passen ruilen is nooit bij hun een probleem. Inmiddels het 5de paar dat ik bestel in de loop de jaren en zeker niet de laatste

Prima verlopen

goede en op tijd geleverde mijn bestelde hardloopschoenen geleverd.

uitstekende webshop

goede prijs en snelle levering

Perfect.

Makkelijke site, perfect geregeld, en inderdaad de andere dag afgeleverd.

Website is duidelijk en telefonisch goed bereikbaar!

snelle levering, goede product omschrijving.

snelle levering, goede product omschrijving.

Zoals altijd gewoon goed.

Snel geleverd volgens afspraak.

Super winkel met perfecte service

Super winkel

mooie aanbieding

Ik had weer eens niet goed gelezen en dacht een tight voor een redelijke prijs gekocht te hebben. Helaas, ik had een short gekocht. Het retour zenden was gratis en mijn geld had ik snel terug. Prima service dus

Super fijne ervaring

de schoenen pasten uiteindelijk niet maar de service was heel vlot en vriendelijk.

Super goede service, binnen no time de schoenen binnen!

Snelle levering, maat altijd op voorraad, mooie prijs!

Voordelig en snel

Mijn favoriete loopschoenen besteld en een dag later in huis. Prima!

Mooie aanbiedingen, makkelijk bestellen en snel leveren!

Een ruim assortiment met mooie aanbiedingen. Het bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel. Gratis attentie is ook leuk.

Prettig, goede prijzen en artikelen, top service!

Goede maattabel en instructies om maat op te nemen. Duidelijke site. Goede prijzen en voorwaarden. Snelle levering en makkelijk retour als het niet past.

Prima service, nette prijsstelling

Ervaren loper en blijf al vele jaren bij vast merk. Overleg gehad met opvolgend type en prima geholpen. Hardlopen weer met veel plezier!

snel en handig

Snelle levering maar ook snelle reactie op een door mij per mail gestelde vraag. Handig in deze tijd om online te bestellen als je toch al precies weet welke schoenen je wilt. Goedkoop tov fysieke winkel.

Correct, snel en eenvoudig

Wetende welke schoen ik wil hebben is het bestellen van deze schoen heel eenvoudig. Vervolgens ben ik goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en is geleverd conform afspraak. Kortom, prima!

Snelle levering, klantvriendelijk retour/ruil beleid, snelle back Office, leuke verpakking.

Fijne, vlotte en klantvriendelijke webshop!

Snelle levering en goed geprijsd

Ik koop altijd hetzelfde merk en type hardloopschoenen. Ik vergelijk de prijzen en Hardloopaanbiedingen heeft meestal de laagste prijs.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht