Goed Product betaalbare prijs snelle service makkelijk te bestellen

Prima ervaring met Hardloopaanbiedingen.nl!

Ruime keus, scherpe prijzen en snelle levering! Voor de eerste keer hier hardloopschoenen besteld en ben zeer tevreden. Ik vind het super dat je via Afterpay kan betalen. Top!

Prijstechnisch gezien had ik een superaanbieding. Daarnaast ook levering binnen anderhalve dag. Top!

Snelle levering. Product was zoals verwacht.

Goed, snel en makkelijk

Goede ervaring

Top service en de beste prijs

Super snelle levering terwijl ze het niet op voorraad hadden toch binnen de afgesproken termijn geleverd

Snelle en nette levering

Mooie aanbieding van iets ouder model hardloopschoenen, perfect voor mij. Levering binnen paar dagen. Top

Snelle levering. Al vond ik het vreemd dat Post.nl het pakketje voor de deur had gezet terwijl er niemand thuis was.

Alles vlekkeloos.

Goede service op alle gebied.

Snel geleverd, persoonlijk contact

prima ervaring, schoenen zijn snel geleverd en bij een vraag per mail nav de bestelling kreeg ik snel een antwoord.

Snelle levering en helemaal in orde. Tevreden met mijn aankoop!

Fantastische hardloopschoenen

Op de aangegeven datum/dag afgeleverd, top

Goede prijs, snelle levering en prima service

Ze verzenden snel, hebben veel keus en tegen goede prijs. Ook bij garantie leveren ze nette service.

TOP

Prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Ik ga hier vaker bestellen, TOP!

Pro-actief en meedenkend!

Mijn betaling lukte niet. Ik nam contact op met de klantenservice en werd uitstekend geholpen. Toen later bleek dat mijn schoenen ondanks registratie in het systeem, niet op voorraad waren, werd ik gebeld. Vervolgens ook weer goed geadviseerd, alternatief geboden en gewoon de volgende dag in huis. Supertevreden!

Goed zoals altijd

Altijd prima service. Nog nooit een probleem gehad. Tijdige levering en zoals afgesproken.

Goede prijs/kwaliteit

Ik heb bij Hardloopaanbiedingen.nl nieuwe hardloopschoenen gekocht. Ik had al een paar van deze schoenen aan laten meten maar deze waren versleten, dus ik heb hetzelfde paar nogmaals gekocht. De schoenen waren snel in huis. Niks op aan te merken eigenlijk!

Snelle verzending, ruime keuze, goede service.

Teleurstellend

Runningbroek in gewenste kleur wel op de website, maar niet aanwezig. Goedkoper alternatief wordt aangeboden en prijsverschil wordt gecompenseerd met een paar wielren sokken.

Snelle correcte levering voor een scherpe prijs

Correct en duidelijk, communicatie snel en duidelijk

Prima service, lage prijzen!

Bestellingen worden snel en correct verzonden. Goede kwaliteit sportschoenen, tegen aantrekkelijke prijzen!

ruime keuze met aantrekkelijke kortingen en snelle levering

Koop al jaren bij Hardloopaanbiedingen .nl Alle grote merken op voorraad Van de aller nieuwste modelen Tot wat oudere modelen/lucky sizes met hoge kortingen Altijd een leuk presentje bij iedere bestelling Levering altijd op korte termijn

Scherpe prijzen, top service & snelle levering

Had de Asics Gel Nimbus 21 saxon green/ celadon van de winter al op het oog maar toen ik ze destijds elders wilde bestellen waren ze niet meer beschikbaar in mijn maat. Hield al een tijdje eBay in de gaten maar daar zag ik niks naar mijn gading. Vorige week toch weer eens Asics Gel Nimbus dames maat 39 gegoogeld en toen kwam ik uit mij Hardloopaanbiedingen.nl. Meteen besteld natuurlijk. Én op een vraag die ik had en stelde via Facebook kreeg ik binnen 3 uur een reactie. Top webshop!

Snelle levering en prima prijzen

ASICS KAyano 27 gekocht, prima prijs in vergelijking met andere webshops. Ook mooi afgeprijsd jasje van Odlo. Alles prima kwaliteit en levering verliep soepel en snel.

Hardloopaanbiedingen levert het bestelde zeer snel, herkenbaar verpakt. Ook retour sturen gaat probleemloos en zorgvuldige terugbetaling!! Tevreden

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht