Snelle service en goed verpakt

Hele snelle verzending, ook indien ruilen.

Verzenden verloopt zeer snel

Snel besteld snel geleverd, dus niets op aan te merken.

De Hardloopwinkel maakt beloftes waar!

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop mijn bestelling is afgehandeld en bezorgd.

Goed geholpen

Merk neutraal

Mooie prijs, netjes geleverd.

Nette prijzen, netjes geleverd

Levering met een sprint

Prima servcie van de Hardloopwinkel bij het leveren van mijn nieuwe Brooks schoenen.

Goede informatie online en het juiste product te bestellen!

Nadat ik online een opvolger voor mijn 'oude' hardloopschoenen had gevonden via 'De Hardloopwinkel', werden aan mij op bestelling 2 paren verstuurd. Goed en snel werden ze bezorgd. Eén daarvan zat als gegoten. De tweede weer teruggestuurd en zeer snel werd het geld daarvan teruggestort.

Topschoenen en snel in huis

Schoenen zijn geweldig. Wel als man een halve maat kleine dan het advies genomen en dit zit perfect! Vond 1,5 maar grote wat enthousiast klinken. Alsnog fijne service, even nagevraagd etc en fijn advies gehad voor bestelling

Goeie service en klantgericht

Hele goeie ervaring. Snelle levering. Goeie service

TOP!

Kwaliteit is goed, service is goed, goede garantie en zeer snelle afhandeling en bezorging van de bestelling!

Snel en goed

Kopen en retour en weer opnieuw iets gekocht . Super snelle levering en afhandeling Prima

's avonds besteld, de volgende dag aan het eind van de morgen al in huis.

zeer positief

Prima aanbod, "snel geleverd alles voor het hardlopen op een plek

Snelle levering, prima!

Snel geleverd , prima!

Goede website met ruime keuze… ontvangst etc. Loopt perfect..

Super snelle levering

Ik had mijn hardloopschoenen donderdagavond besteld en vrijdagmiddag kon ik ze ophalen bij het post NL punt. Eerder helaas de verkeerde maat besteld, terugsturen was simpel en mijn geld werd snel teruggestort. Aanrader!!

Verkeerde kleur gestuurd

Hoe simpel kan het zijn, bestel je een witte paar sokken, krijg je een zwarte paar toegestuurd.

perfect

perfect

goede service en snel afgehandeld

Heb twee hardloopbroeken besteld, verschillende maten. 1 maat was juist, alleen zat er een fabricage fout in. Telefonisch even contact opgenomen en ik werd goed geholpen. Het enige dat ik een beetje vaag vind is dat je per product dat je terugstuurt een fee betaald.

Snel en super service

Na verkeerde levering, waar ik zelfs al had gelopen, kreeg ik kosteloos het juiste paar alsnog opgestuurd. Allemaal binnen enkele dagen. Erg tevreden over!

Prima vlotte levering

Uitstekende service en advies

Veel beter dan zonder service en advies op internet kopen.

Snelle levering, goede prijzen.

Snelle levering en goede prijzen

Duidelijk bestelproces en snelle, correcte levering

Gewoon goed dus

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.