Topschoenen voor een goede prijs

Ben fan van de Asics Kayano, die vind ik hier altijd. Schoenen worden snel geleverd.

Super snel en prima prijs

Erg tevreden met m’n nieuwe Brooks!

Voordelige schoenen en snel geleverd!

Mijn huidige Brooks Adrenaline zijn binnenkort aan vervanging toe en hier vond ik prima opvolgers. Gratis sokken erbij en snel geleverd.

Fijne webshop om te kopen

Prima webshop

Fijne webshop, ruime keuze tegen aantrekkelijke prijzen. komen belofte na wat betreft de levering. Winkel hier al jaren met plezier. Nooit trammelant gehad. Een aanrader.

Super snelle service.

Snelle service, goeie prijs.

Snelle service, de volgende dag was de bestelling er al.

snelle service

De keuze voor de "gratis" artikelen is heel beperkt als je maat M hebt.Een wat gevarieerder aanbod (zoals vroeger) zou niet misstaan.

Uitgebreide producten, snelle levering

De keuze in mijn product categorieën was ruim genoeg. Ik heb een goede afweging kunnen maken en informatie kunnen inwinnen. Ook de levering was goed snel en leuk een gratis product te hebben ontvangen bij een minimum bestelbedrag.

Snelle levering .

Fijn om te merken dat er nog webshops zijn die doen wat ze beloven. Erg blij met mijn Oofos-slippers en ik had ze erg snel binnen. Bedankt.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Zeer vlotte en correcte afhandeling aan heel scherpe prijs

Schoenen voldoen perfect aan de verwachtingen. Levering naar België ook zeer snel en goed verlopen.

Snelle reactie van klantenservice bij een vraag, helder antwoord. Ze hebben veel en in prijs kwaliteit echt super. Ook in de verstuur service heel goed en snel. Aanrader! Eerder besteld bij ze en was ook zo.

Supersnelle service!

Niet alleen is je bestelling snel in huis, ook retouren worden snel afgehandeld. Super fijn!

Prima en snel

Eerst telefonisch contact gehad en goed advies gekregen. Vervolgens besteld en precies als beloofd, vandaag besteld en morgen bezorgd.

Snel, goed en goed geprijsd.

Goede prijs voor goede schoenen mooie sokken als cadeautje. Snel geleverd conform afspraak..

Goede prijs, snelle service

Altijd weer verrast door de quote op de doos

Klantenservice zoals het hoort!

Altijd snelle levering en vorige keer ook goed en duidelijk telefonisch advies gekregen.

Prima bedrijf

Website duidelijk en goed, bestellen makkelijk en levering snel. Precies zoals je mag verwachten.

Topbedrijf

Duidelijk en overzichtig en supersnelle levering

Top service ;))

Duidelijke website, overzichtelijk, leuke 'gratis' gadget en super snelle service, tot de volgende

Supersnelle levering.

Naast de lage prijs van de New Balance M880v10, kreeg ik ook nog een gratis hardloopgordel en gratis verzending. Levering geschiedde binnen 24 uur! Top

Ik bestel al jaren mijn schoenen via deze site, TOP!

Altijd een goede prijs en een snelle levering, niks mis mee ;-)

Bestel 2 x per jaar asics gel kyona bij jullie en altijd tevreden

Gewoon prima, zoals altijd

Dit is mijn zoveelste paar Kayano's en altijd snel en netjes geleverd. Ook de prijs is prima.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht