Via internet op site gekomen, duidelijke info en goede prijs, snelle levering en indien dit nodig zou zijn, ook duidelijke info over hoe iets terug te sturen/ruilen.

Hele goede -ook telefonische- service

Ik had wat vragen over een mislukte betaling. Een hele vriendelijk persoon heeft mij direct verder geholpen en de volgende dag had ik mijn loopschoenen in huis.Echt top!

Snelle en betrouwbare levering van het goede product

Goed geholpen met het vervangem van mijn hardloop schoenen. Aan de hand vorig type nieuwe schoenen besteld met dezefde breedte maat perfect

Super tevreden

Alles is altijd in orde en de levering is ook heel snel. Ik bestel er regelmatig en heb nog nooit klachten gehad. Echt een aanrader hier bestellen als je iets nodig hebt om te sporten

Binnen 24 uur geleverd in een leuke doos

Goede webshop met heldere communicatie

De indeling van de webpagina is helder en de producten zijn goed omschreven. Het hele koop proces is strak. Enige minpunt vond ik de verpakking waarin het product werd geleverd. Ik had een paar sokken besteld en dat werd geleverd in een verpakking maat schoenendoos, terwijl het ook in een veel kleinere verpakking had gepast, mogelijk zelfs in de brievenbus had gekund. Maar verder een goede ervaring, ik zal zeker op hun site kijken zodra ik weer wat nodig heb!

Super snelle afhandeling van bestelde producten!! Echt top!

Snelle levering, goede prijs

Netjes verzonden, verzorgd en compleet.

Prima product en snelle levering.

Zeer snel en goed.

Gewoon goed en zeer snel

Snel en goed

Prima snelle service

Snelle levering en ook ruilen ging snel!

Snelle service, goede prijs

Naast de goede prijs ook nog een gratis artikel naar keuze, top hoor.

goede aankoop snelle levering

ik koop mijn hardloopschoenen normaal in België bij een speciaal zaak en nu is dat niet mogelijk door het Coronavirus. maar omdat ik nodig toe was aan nieuwe heb ik via een vriendin jullie site door gekregen. Ik ben gaan zoeken en ik vond precies de schoenen die ik zocht. Want ik wilde hetzelfde merk en type waar ik al jaren op loop, en dan weet ik dat ik zonder te passen de juiste schoen heb.

snelle levering, goede kwaliteit!

snelle levering, goede kwaliteit!

aanrader

Hardloopaanbiedingen.nl heeft een ruim assortiment met alle denkbare producten welke je als hardloper nodig hebt. Aantrekkelijk geprijsde artikelen, snelle correcte levering. Let op: Het dient wel sterk ter aanbeveling dat je weet wat je koopt als je schoenen aanschaft! Als je dat niet (zeker) weet en/of als je klachten hebt, ga dan naar een gespecialiseerde winkel en laat je adviseren, zo nodig aan de hand van een loopanalyse (en koop je schoenen dan ook dáár).

Goede en vriendelijke klantenservice

Product prima, levering door drukte paar dagen vertraagd. Zeer vriendelijke klantenservice

Leuke aanbieding, snelle levering

Ondanks de drukte bij post.nl ,dankzij de crisis, toch een snelle levering. Keurig verpakt in een vrolijke doos.

Alles was top

Prima site, duidelijke Info Van bestellen tot levering zonder problemen en super blij met de schoenen

Duidelijk verhaal

Schoenen online besteld, ondanks de crisis had ik de schoenen binnen twee dagen in huis. Had nog een vraag via de e-mail gesteld en dezelfde dag nog keurig antwoord. Tip kopers: Bestelbevestiging of antwoorden e-mail kunnen in je spambox terecht komen.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

uitstekend

achteraf betalen mogelijk en zeer snelle levering (volgende dag). Super!!!

Snelle levering met een leuk kadootje

slecht

10 lock laces besteld maar 2 geleverd de rest aangevuld met run laces

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.