gpede schoenen, snelle aflevering.

De artikelen die ik heb besteld werden de volgende dag geleverd en kwamen overeen met de foto's op de site.

precies wat ik zocht voor goede prijs en op 24h geleverd!

precies wat ik zocht voor goede prijs en op 24h geleverd!

snel

Snelle en corecte levering. Goede prijs..

Prima kwaliteit,prijs en levering!

Vlot en goede prijs

2e keer hier hardloopschoenen besteld. Volgende dag al binnen. Prijstechnisch voordeliger en nog een cadeau artikel. Prima voor elkaar.

Snelle levering, goed product

Correcte prijs en levering

Correcte prijs als je vergelijkt met andere website’s. Meerwaarde dat je cadeau of gratis levering kan kiezen. Goeie levering

Goede en snelle levering!

Mijn schoenen kwamen snel na bestelling. Helemaal top!

Goede schoenen voor nette prijs

Binnen de aangegeven tijd geleverd

Prima geholpen

Snelle reactie én afhandeling van retour zending.

Snel en goed

Snel service - geld retour geen probleem

Ik heb hardloopschoenen besteld die helaas niet voor mijn voeten goed pasten. Levering was super snel en retourneren helemaal geen problem.

Vandaag besteld, morgen binnen.👍

Veel mooie aanbiedingen op deze site, snelle levering en een heel goede service. Bij het openen van het bezorgde pakket zat een kaartje met de mededeling dat artikel......,niet leverbaar is door een voorraad verschil en dat het betaalde bedrag word teruggestort. Volgende dag stond het weer op mijn rekening. TOP!!!

Prima!!

Regelmatig bestel ik artikelen bij Hardloopaanbiedingen, altijd correct en snel geleverd!!

Compleet assortiment, kwaliteitsproducten en snel geleverd

Zeer tevreden, fijne webshop met zelfs wat tips. Mijn nieuwe asics waren snel geleverd. Ik ga lekker hardlopen!

Snelle en correcte levering

zeker geschikt voor vervolg aankopen!!

Aanrader

Duidelijke website, uitgebreid gamma, scherpe prijzen, snelle levering. Ik heb hier onlangs mijn vierde paar schoenen besteld, het zal zeker niet het laatste geweest zijn. 1x een verkeerd paar geleverd maar dat werd snel rechtgezet. Ik raad hardloopaanbiedingen zeker aan!

Ik koop al jaren bij hardloopaanbiedingen.nl. Het gaat altijd goed. Onlangs had een omruilactie, de schoenen waren net en maatje te klein. Geen probleem bij Hardloopaanbiedingen.nl, binnen een week had ik de goede. Geweldig gewoon. En ik werd ook nog eens keurig op de hoogte gehouden van elke stap ik het verzend en verstuur proces.

Duidelijk en goede verzending

Duidelijk helder en wat je besteld doet aan je verwachtingen.

Altijd goed

Altijd goed advies en goede service.

Goede service.

Zeer goede site en snelle levering

Door crisis meer tijd om te trainen en dus slijten schoenen ook sneller. Nieuwe besteld en 1 dag later al in huis. Super.

Altijd heel erg goed

Snelle levering, overzichtelijke site en goede prijzen

Binnen één dag: super!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.