Goed en snel

Snel geholpen.

Snelle levering en goede service

De schoenen zijn snel geleverd. Er zat zelfs een gratis tas bij en korting op de schoenen

Zoals altijd , volop keuze , goede aanbiedingen , verzenden gaat snel en after service is prima !

Zeer correct en aangenaam

Super service

Geweldige service.

dikke prima

In mijn geval totaal geen klachten

snelle reactie, snelle levering. Prima in orde.

Snelle reactie + levering

Een zeer prettig gevoel aan overgehouden en zal het zeker aanraden.

Superservice

Iets te kleine hardloopschoenen besteld. Na één kort telefoontje was de juiste maat voor me gereserveerd. Snel geleverd en helemaal naar wens. Ik kom hier zeker terug.

Super klantvriendelijk

Ik bestel hardloopaanbiedingen.nl. nu een keer trailschoenen voor mn mannetje. Krijg ik 2 dagen later de januari korting binnen... na 1 emailtje krijg ik toch ook nog de 10 eur korting 😁 fijn en snel geregeld!

Aankopen snel geleverd en ook voor een goede prijs.

Top👍🏻👍🏻

Alles super snel geleverd en leuke prijzen 👍🏻👍🏻

Prima ervaring, snel besteld, snel geleverd en Goed

Ik heb het bestellen en het zeer snel leveren van de hardloopschoenen zeer fijn/prettig gevonden. De Site was duidelijk, gaf goede informatie en was overzichtelijk. Meteen de juiste schoenen gevonden ze waren bij levering meteen goed.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, prima assortiment en goede service.

Prima webshop, met een zeer ruim assortiment, en ook nog eens tegen goede prijzen. Ook als wielrenner hier gevonden wat ik wilde hebben, dus kom hier zeker terug.

Precies gedaan wat ze zouden doen. Helemaal top

Heel tevreden met de snelle levering.

Zeer prettige winkel

Duidelijke omschrijving, goede service, top personeel!

Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen .

De ervaring leert dat het niet van zelfsprekend is, dat ik zonder problemen een bestelling doe en de levering tijdig (conform afspraken) tijdig wordt voldaan. Dit is met hardloopaanbiedingen tot nu toe wel het geval. Hardloopaanbiedingen houdt zich aan afspraak is afspraak.

Heel snelle levering aan een heel mooie prijs.

Ze maken waar wat ze beloven!

Prima online winkel!

Snel, keurig, leuke prijs.

Supergoed snelle levering en altijd in orde.

Wat een leuk, lief kerstkaartje kreeg ik van jullie. Bedankt

Prima winkel snelle levering goede prijzen

Ik koop al vele jaren mijn hardloopschoenen. Op een keer na was het altijd de juiste keuze en tegen een goede prijs

Snel en goed

Ik ben al enkele jaren een Belgische klant en de kwaliteit en service blijven goed. Regelmatig promoties van verschillende artikelen en snel geleverd, soms de volgende dag al. Een aanrader. Er is nog ruimte voor verbe******: de mogelijkheid om de bestelling af te halen in een Belgisch PostNL punt zou handig zijn voor Belgische klanten.

Top service!

Prettige website, goed aanbod van producten en top top service!

Super website

Snelle levering en service.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.