Goede schoenen en perfecte service

Mijn hardloopschoenen zijn direct verstuurd en ik kon er de volgende dag al op lopen! Verder was het pakket goed verpakt en zat er een leuke kaart bij. Een aanrader dus!

Vlotte levering, prima kwaliteit, deugdelijk verpakt

De door mij gekochte loopschoenen zijn van prima kwaliteit en waren i.v.m. verzending prima verpakt.

Prima service!

Snelle, correcte levering van producten. Ook bij het ruilen is de afhandeling top!

Goede service, duidelijke website, snelle levering en goed geprijsde schoenen!

Ik ben tevreden, zowel over de website als over het telefonisch contact dat ik heb gehad. Ben goed geïnformeerd en geadviseerd door een medewerker van hardloopaanbiedingen.nl

Supersnelle levering en perfect artikel. Pasvorm is prima.

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Super snel geleverd

Lekker snel!

Alles weer perfect in orde en lekker snel (ook in deze drukke decembermaand. PS ik geef nooit tienen want niemand is perfect :-)

Top service!

Vertraging levering , mooie sokken cadeau gekregen.

Ondanks vertraging prima service

Prima opgelost

Helemaal goed.

Hardloopschoenen, maat 48,5, direct leverbaar.

top

extra cadeau en persoonlijk kaartje

Perfecte levering met duidelijke communicatie mbt levertijd

Mijn bestelling kon niet op de eerder gemelde termijn worden geleverd, hierover ben ik tijdig en correct geïnformeerd.

Top 👊🏻

Dag na bestelling meteen geleverd in België. Daar kunnen ze hier nog veel van leren 😉

Top service, niets op aan te merken.

Ruime collectie, scherpe prijzen, snelle levering

Grote keus, verschillende merken, kleine prijzen. Jammer alleen dat de maat Large veel is uitverkocht. Levering is oké.

Goede en vlotte service, top!

Top geregeld!

Duidelijke informatie, scherpe prijzen, snelle levering

Top!!

Goedverzorgd snelverstuurd!! Top!!

Alles perfect . Maar zou het zeer waderen als er maar eens een mogelijkheid kwam om het naar Zwitserland te versturen groeten Frans Nijkamp

Verrassend goed

Snelle levering, perfecte afhandeling en tot mijn verrassing een gratis sport shirt

Zelfs gratis producten bij!

Super positief!

Perfecte shopervaring

Goed gestructureerde website, goede prijs (Ik heb wel 2 aanbiedingen gekocht... :-) ), snel geleverd en de artikelen voldoen geheel aan de verwachtingen. Daarnaast een gratis artikel mogen uitkiezen en een (handgeschreven) kaartje! De kans is groot dat ik voor mijn volgende aanschaf eerst weer op hardloopaanbiedingen.nl ga kijken!!

Perfecte en snelle levering.

Wat ze beloven maken ze waar.

prima.

snel op tijd geleverd en voldoende geïnformeerd over de levering.

Zeer goed advies gekregen over schoenen, ze namen de tijd voor al mijn vragen. ik ga hier vaste klant worden!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht