Binnen 1 dag geleverd en netjes verpakt, top!

Zelfs in deze drukke maand nog perfecte ruil service!

Een halve maat te klein besteld, maar ik had binnen no time de juiste maat. Super!

Snelle service!

Schoenen besteld en deze zijn snel geleverd. Tevens leuk hardloopshirt erbij mogen ontvangen... Niets mis mee

Perfecte service!

Snel, efficiënt en zeer klantvriendelijk!

Snelle en prima service

Snelle en correcte levering Veilig ingepakt

Super ik weet albwat ik wil hebben zoals maat.En de volgende dag geleverd echt super!!

Zie hierboven In een woord super en ik kreeg er ook nog een sporttas bij 👍

Perfect en snel ontvangen

Perfect en snel ontvangen

Prima service en kwaliteit!👍

Lichthesjes besteld met de hele hardloopclub. Prima service, goede kwaliteit, goede prijs-kwakiteitverhouding, goede website; top!!!!!

Kan niet beter.

Super goede service/ klantvriendelijkheid en prijs

Heb zeer goede ervaring met de aftersales. Ben deskundig te woord gestaan, en deze dame was zeer vriendelijk

Positief verrast door het assortiment, prijs en snelle levering

Ik loop al tientallen jaren op een bepaald merk en type schoen. Geen flitsend merk, maar Hardloopaanbiedingen heeft ze wel in het assortiment. Zelfs met grote korting. Ze zitten weer als pantoffeltjes!

Fijne hardloopschoenen, vlot geleverd en tegen een scherpe prijs rond Black Friday

Een bedrijf wat de afspraken nakomt.

Een bedrijf met een goed werkende website en goede service. Afspraken worden uitgevoerd zoals omschreven. Top!

Top schoenen voor top prijzen

Top schoenen voor top prijzen Snelle levering En nog een cadeautje ook

snel en correct

snel en correct

Leuk met gratis kadootje

Snelle levering, duidelijke website. Leuk dat je een gratis kadootje krijgt. Optie zou nog zijn dat als je meer dan 100 euro besteedt en een kadootje kiest dat je ook krijgt vanaf 50 euro dat je dan geen verzendkosten betaald.

Zeer adequate reactie op fout

Per ongeluk extra (gratis) artikel niet ontvangen, werd prompt nageleverd. Top service

Ik ben ontzettend goed geholpen

Ontzettend behulpzaam personeel

Duidelijk en goede levering

Goed op de hoogte gehouden. Nette verpakking. Snelle levering.

Snelle levering en concurrerende prijzen

Hardloopaanbiedingen kende ik nog niet. Maar ik zeker nog eens iets bestellen.

Snelle levering.

Snelle levering, juiste prijs kwaliteit. Perfect

Prima webwinkel met goede, snelle service en concurrerende prijzen.

Inmiddels enkele bestellingen geplaatst. Helemaal niets op aan te merken. Goede en snelle levering, concurrerende prijzen en snelle reactie op vragen.

Uitstekende webshop

Al jaren een prima bedrijf met een goede en duidelijke website. Goede aanbiedingen, snelle levering en goede klantvriendelijkheid. Ik kom en shop er graag. Groetjes, Paul

Snelle levering. Leuke suggestie om de keuze te hebben tussen gratis verzenden of presentje

Boven verwachting

Ik was een beetje huiverig. Onbekend bedrijf. Maar super snel en keurig geleverd en super prijs. Tevreden klant!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht