Mooie schoenen precies zoals ze op de site stonden goede informatie over de maat en snelle levering

Weer snel, kompleet en volgens belofte !!

Zoals boven gezegd helemaal toppie! Bedankt en zeker tot volgende keer!!

Prima prijs en fantastische schoenen

Heerlijke schoenen om weer de halve marathon in te lopen

Fijne winkel!

Goede merken, prima service zowel in de winkel als online. Top!

Prima geholpen

Meerdere paren schoenen gekocht via deze firma. Een keer hulp en advies nodig gehad, prima opgelost. Verder altijd nette afhandeling van gekochte artikelen. Betrouwbaar.

Goed product goede webshop

Eenvoudig bestellen n goede snelle service.

Goed en snelle levering.

DE ascics Gel Kayano 29 zijn niet meer in de winkel te krijgen, maar bij de hardloopwinkel.nl nog volop. Gelijk maar 2 paar gekocht en kan weer ruim een jaar vooruit.

Super service

IK had het verkeerde model schoen besteld. Dinsdag retour, woensdag bericht retour ontvangen, woensdag bericht aankoopbedrag overgemaakt. Donderdag aankoopbedrag op mijn rekening. Vrijdag nieuwe en juiste model schoen thuis. Zo hoort thuiswinkelen te zijn, super!

Voldoet aan alle verwachting

In de namiddag een bestelling geplaatst en de dag nadien in de voormiddag geleverd. Dat is service van de bovenste plank.

prima,

Overschrijving op de site klopt met mijn levering. Past perfect. Keurig alles afgehandeld en verzonden.

supersnelle levering

Correcte beschrijving, snel geleverd

Schoenen passen perfect.

Prima assortiment en op tijd geleverd

Maar niet meer zo goedkoop als de oorspronkelijke HardloopAanbiedingen. En ook geen gratis product meer. Daarmee niet echt onderscheidend t.o.v. bijv. All4Running of Runners World.

zeer klantgericht, prima winkel

Klantvriendelijk, goede kwaliteit en snelle levering.

Alles naar wens

Alles is naar wens: de prijs, het product, de levering, de bezorging. Allemaal prima voor elkaar.

Fijne kleding, pasvorm top!!

Via de site besteld, binnen 2 dagen bestelling thuis ontvangen. Pasvorm is goed kwaliteit goed. Ik zal zeker opnieuw via deze site bestellen.

Mooie kleding en snel geleverd

Mooie kleding en snel geleverd. 2 hardloopshirts besteld, van Craft, zitten heerlijk, Top spul

Goeie communicatie, bereid om net iets verder te gaan. Ik woon op Curacao en heb gebelt voor advies. Met wat foto’s en videos hebben ze me wat advies kunnen geven welke schoenen ik het beste kan dragen. 2 x terug gestuurd ivm te grote maten en had geld gelijk terug. Nu de juiste maat en zit perfect

Snelle levering. Goede klantenservice.

Mijn spullen zijn snel geleverd. Ik heb contact opgenomen met klantenservice voor ontbrekende goederen en die zijn per direct verstuurd zonder onnodige vragen en vertragingen. Ik wenste wel dat PayPal een geaccepteerde betaalmethode was.

Snel mijn schoenen in huis

Snelle levering.

Goed product en prijs

Al een aantal keren hier gekocht via internet. Snel geleverd, prijs prima en dus tevreden over deze organisatie.

Amazing experience and prompt responses

I ordered 2-3 times already and returned some items because I got the wrong size. The entire buying and returning experience are stellar! Great service and products!

Zeer ruime keuze, snelle levering en afwikkeling van retourneren, Top

Gewoon Top

snel goed leveren

snel geleverd

Makkelijk en snel

Leuke merken. Klik en klaar. Volgende dag in huis. Super!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.