Top service snel en goed

Beter kun je je niet wensen

super altijd goed

Al jaren bestel ik mijn schoenen bij jullie en altijd snel en goed.

Alles perfect

Snelle verzending, goede producten

Goed zonder nonsens

Prima snelle levering

perfect

Groene doos met loopschoenen en het gekozen geschenkje werden na enkele dagen in heel goede staat afgeleverd. Zo hoort het en zo ging het goed....

Goed!

Goed en spullen worden netjes en goed ingepakt geleverd. Bij eventuele vertraging krijg je op tijd terugkoppeling.

Goede service en prijs/kwaliteit

en ruilen gaat heel soepel

weer prima

Al vaker via hardloop aanbiedingen besteld en altijd tot volle tevredenheid. Het duurde deze keer iets langer voordat mijn pakketje verstuurd kon worden, maar kreeg er daarom een aardigheidje bij. Tot een volgende keer!

Snelle levering, goede advisering

Al jaren vaste klant vanwege snelle levering, goede advisering.

Snelle levering, producten komen overeen met de werkelijkheid. Fijn achteraf betalen zonder extra kosten. Gewoon super!!!

Snell en zonder gedoe

Snell en duidelijk

Snelle levering, goede klantenservice

Bestellen ging makkelijk en snel. Ruiling ook heel snel en goede communicatie van de klantenservice.

Super goede organisatie

Alles klopt, zowel website als uitvoering / levering etc.

PrIma

Zeer goed prima service bestelling ok

???

Snel geleverd , groot assortiment .

Fijne webshop . Goede prijs / kwaliteit . Aanrader !!

Goed en goedkoop

Duidelijk en simpel!

Duidelijk en snel bij datgene wat je zoekt! Keuzes kleuren en merken volop aanwezig. Daarnaast gaat het bestellen, toevoegen van bezorg details en prima. Zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde spullen.

Al jaren een vertrouwd adres

Snelle en goede levering, betrouwbaar, scherpe prijzen kortom perfect bedrijf voor de hardloper. De verpakking is al uitnodigend o. Uit te pakken.👍

Snel. Goede prijs. Eerlijk Nederlands bedrijf.

Goede site. Goede prijs. En op de tijd geleverd dat beloofd is.

Snelle levering, product zoals verwacht. Concurrerende prijs

snel geleverd voor een goede prijs

prijs goed, info omtrent levering goed, kwaliteit goed

Goede service. Schoenen waren er binnen een dag.

Duidelijk, snel en goede prijs!

Duidelijke website. Snel bevestiging van aankoop per mail binnen en product ook goed verpakt binnengekregen.

perfect

Bestelling is keurig volgens afspraak een dag later geleverd. Vooraf heb ik nog via de telefoon een vraag gesteld. Deze is goed, vriendelijk en vakbekwaam beantwoord. Op zo'n manier is het geen probleem om op internet schoenen te kopen.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.