Snel en adequaat

Simpel bestellen en snelle correcte levering; duidelijke webshop

Tiptop!

Levering heeft even op zich laten wachten (paar dagen) maar toen ik mailde werd er direct actie ondernomen. Gebruik gemaakt van een mooie aanbieding. Ik ben tevreden.

In een woord super tevreden

De bestelling of retouren gaat vrij snel, keurig geregeld

Goede, snelle en persoonlijke service.

Uiteindelijk bleken de gevraagde loopschoenen niet meer in voorraad. Via mail brachten ze me op de hoogte om een ander paar te kiezen. Het prijsverschil was voor hun rekening.

Betrouwbaar, betaalbaar en snel

Na mijn bestelling werd ik per mail op de hoogte gehouden. Besteld om tien uur 's morgens, de volgende ochtend om acht uur had ik mijn nieuwe schoenen in huis.

Prima aankoop,ik mocht zelfs nog een gratis artikel uitzoeken.Dat werd dus een hemdje voor het hardlopen👍

Goede schoen, met heerlijke gratis zokjes

Goede aanbiedingen, snelle verzending

Wederom een goede ervaring met hardloopaanbiedingen.nl

altijd fijn om bij jullie te bestellen

veel keuze, snelle levering (mits de pakketpost op tijd is :-) ) leuke aanbiedingen

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Snelle bezorging, zending goed te volgen. Fijne producten, goede kwaliteit (hardloopjas, schoenen en vest met verlichting).

gisteren besteld, vandaag hardlopen met de nieuwe schoenen. Hele snelle bezorging dus.

Snelle afleverservice

Prima sport webwinkel

Prima service, mooie aanbiedingen. Alleen de gratis artikelen zijn slechts zelden in goede maat verkrijgbaar.

volgens verwachting geleverd

Het gevraagde volgens afspraak en met kwaliteit geleverd.

Goed ervaring als altijd

Precies als besteld en tijdig geleverd. Netjes ingepakt en in perfect staat.

Gewoon goed!

In één keer klaar.

Goed en op tijd geleverd.

Ervaring is prima!

Gewoon goed!

zie onderstaande

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van een paar goede loopschoenen

Snelle levering en de schoenen zitten prima

De schoenen zijn lichtgewicht, goede demping. Ik heb wel halve maat groter dan de maattabel en daar ben ik blij mee.

Hele snelle verzending, top product voor scherpe prijs

Goede aankoop gescoord! Ben er blij mee

gewoon goed zoals het hoort.

zie bovenstaande.

Altijd netjes volgens afspraak geleverd!!!

Prima schoenen, goed advies

Snel geleverd en goede prijsvoering

Altijd goede prijs in mooi breed assortiment en snel geleverd

De regelmaat waarmee je via mail even weer wordt geinformeerd over iets nieuws of een mooie aanbieding, die ook altijd goed verdeeld zijn over merken en het assortiment, maakt dat ik elke keer weer met plezier scroll door de website die overzichtelijk en van goede info details is voorzien. En als je dan iets besteld, is het er altijd snel en degelijk verpakt en mocht je alsnog iets verkeerds besteld hebben, gaat retourneren ook zonder problemen van tegoedbonnen ed. Fijn bedrijf waar ik al jaren mijn sportspullen met plezier en volle tevredenheid koop!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.