Meer lopen door Hardloopaanbiedingen

Nu al het zoveelste paar loopschoenen via Hardloopaanbiedingen en ik blijf langskomen :) Keep up the good work!

Maakt de belofte waar

Ik heb twee hardloopbroeken en een shirt besteld van Asics. Gunstig geprijsd. Allemaal netjes geleverd (juiste maat, juiste kleur)en sneller geleverd dan op de site stond aangegeven. Producten waren allemaal netjes verpakt. Goed verzorgd dus.

Top service en snelle levering

Snelle levering, goed mail contact en altijd iets leuks erbij uitzoeken!

Wederom top service

Super website Makkelijk bestellen Snelle levering Gratis product Belangrijkste: producten zijn zoals ze zeggen!

Sportschoenen werden binnen 1 dag geleverd conform bestelling

Sportschoenen werden binnen 1 dag geleverd conform bestelling

Goede aanbiedingen

Snelle levering en handig dat er op de website gelijk bij vermeld staat in welke maten de schoenen en kleding nog leverbaar zijn.

Snelle levering met gratis artikel maar... dan wel de verzendkosten betalen!

Snelle levering met gratis artikel maar... dan wel de verzendkosten betalen!

Top goede snelle levering.

Overzichtelijke website, snelle levering en mooie aanbiedingen.

Altijd goed

Altijd mooie aanbiedingen, goede service en betrouwbare levering!

prima acties en snelle levering

Prima actie met X-Socks bespaarde me tenminste 50% op reguliere aankoop.

Snel en correct

Snel en correct

Altijd goede artikelen & service.

Fijn en correct bedrijf in hardloop artikelen.

Snelle levering van top producten!

Intussen alweer heel wat jaren klant bij deze positieve! Je vindt hier kwalitatief goede producten voor ieder budget. Bovendien snelle levering en goede en persoonlijke service.

Goede service!

Altijd snelle levering, leuke aanbiedingen en een goede ervaring met de klantenservice. Top!

Levering nog steeds niet ontvangen

Levering nog steeds niet ontvangen

heel goed in problemen oplossen m.b.t. fouten van Post.nl

De bezorger had mijn pakket niet afgeleverd en retour gemeld. Hardloopaanbiedingen heeft direct een nieuw pakket laten bezorgen. Had ik mijn hardloopschoenen toch nog de volgende dag in huis. Helemaal top!

Snel, goedkoop en netjes!

Snelle levering goede prijs

Altijd zelfde merk schoen en hier her goedkoopste. Snelle levering

Snel geleverd, goed, maar niet overdreven verpakt. Goede prijs

Snelle bezorging en goede prijs

Binnen 24 uur in huis! De prijs was ook de beste die ik online kon vinden, terwijl het nieuwste model is. Toch 40 euro korting! Helemaal tevreden

Prima service en uitstekende Brooks Ghost 4E hardloopschoenen

Ik heb brede voeten, altijd lastig om goed-zittende hardloopschoenen te vinden. Het is gelukt via Hardloopaanbiedingen.nl: Brooks Ghost 12 4E. Het duurde wat langer voordat de schoenen werden geleverd, maar dat was voor mij geen probleem. Goede communicatie met de klantenservice. Vandaag mijn eerste 11 km rondje op de nieuwe Brooks 4E gelopen: de schoenen passen uitstekend!

Snel voor een goede prijs

Snel voor een goede prijs

Snelle goedkope levering van het gevraagde

Snel geleverd, goed product

Een nike drinkbelt besteld snel geleverd goed product

Goede site, duidelijk, snelle service. Aantrekkelijke prijs

Erg prettig en correct

Noordbaan 802