Prima schoen, snel geleverd.

Een fijne schoenet goede loop eigenschappen voor een redelijke prijs. Ook ogen ze goed ; onopvallend. Overzichtelijke website en procedure. Zeer tevreden.

goedkoop en snel geleverde hardloopschoenen

De Bestelde schoenen werden snel geleverd. en ik voel bijna of ik zweef met deze nieuwe schoenen. Ik vrees dat ik mijn oude toch te lang heb gehouden

Duidelijke website met ruime keuze

Wij kopen altijd saucony loopschoenen en vonden onze keuze op deze site, snelle afhandeling, zeer tevreden.

Ruime keuze, snelle levering, ruilen geen probleem (denk ik), goed verpakt, goede prijs. Prima winkel. Gewoon goed.

Perfekte ervaring

Snelle levering. Vooral de meegeleverde schoensteun is een meerwaarde.

snel geleverd en wat ik besteld had

ik heb 2 paar hardloopschoenen besteld, alles ging Zoals afgesproken

Top service en contact

Goed contact en service

Goede site en prijzen

Informatie over schoenen op de site duidelijk en simpel. Prijzen en voorraad goed en snel geleverd 2e paar schoenen dat ik heb besteld bij jullie , goede ervaringen

goede service

ivm vakantie gevraagd tijdig bezorging volgende dag. Even gebeld en was geen probleem ging nog mee ondanks besteld na 15:00uur.

Toppie

Toppie

Goeie prijzen, snelle levering.

Ik was op zoek naar nieuwe Saucony triumph schoenen. Zoals gewoonlijk was ik bij jullie webshop weer het voordeligst uit.

Accuraat en snel

Al jaren mijn preferred leverancier van hatdloopschoenrn!

Doen wat ze zeggen!

zoals altijd stipte levering van het juiste product

snelle en correcte levering

Het was mijn eerste aankoop via deze site, en ben meteen supertevreden

Snelle en zorgvuldige levering. Duidelijke website

Alles prima

snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd en bestelling prima in orde.

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, goede prijzen

Snel geleverd en een mooie prijs

Perfecte levering op de volgende dag, waardoor we het cadeau konden geven. Mooie schoenen en een scherpe prijs.

Goed geholpen bij mijn probleem .vriendelijk te woord gestaan.

Ik had een e-mail gestuurd met een vraag over mijn aankoop van het merk Brooks Glycerin 16 . Toen ik de schoen ging passen voelde ik twijfels bij het passen . Ik heb steunzolen in mijn schoenen ,ik heb normaal maat 44 . Daar heb ik al heel wat paren mee versleten met de steunzolen , dus ik heb een advies gekregen . Om een halve maat groter te nemen . Dat vind ik fijn dat het bij hardloopaanbiedingen kan zonder problemen dat vind ik top. Dus ruilen.

Super service, een dikke 10!

Er ging helaas snel iets kapot aan mijn Brooks cascadia 13, ik kreeg meteen een nieuw paar want de schoenen zijn verder heel fijn. In de dood zat een nieuw paar en een persoonlijk kaartje, heel attent!! Kortom, hele goede en persoonlijke service!

Goede afhandeling perfect.

Eerste keer besteld goed bevallen aanrader.

Snelle nette levering

Eenvoudig kunnen bestellen, snel geleverd, goede producten, prima prijs

Top, goede prijs, correcte levering

Top, goede prijs, correcte levering

Pluspunten

Goed assortiment en snelle levering

• Prijs
  • Communicatie