Pluspunten
Geweldige klantenservice, producten worden snel en netjes verstuurd, persoonlijke service.
Beste Kitty, Bedankt voor je compliment! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Levering is precies volgens afspraak qua tijd. Schoenen zijn keurig verpakt, niets op aan te merken.
VerbeterpuntenGeen!
Beste Dirk, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Super service en een prima product.
Beste Wijtze, Bedankt voor je mooie cijfer en veel plezier met je schoenen. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en mooi aanbod
Beste Samantha, Bedankt voor het aangeven van onze pluspunten. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Leuke aanbiedingen Prijs kwaliteit is goed
Pluspunten
Goedkoop en betrouwbare bedrijf
VerbeterpuntenLevertijd is langer dan bij de grote kettens...
Beste Per, Bedankt voor het aangeven van een pluspunt en een verbeterpunt. We leveren als de bestelling voor 13:00 geplaatst is en het artikel is op voorraad de volgende dag. Dat is in dit geval ook gebeurd. Wij vinden dat best snel....... (en wij zijn met 4-5 man) In elk geval veel plezier met je bestelling en wij blijven ons uiterste best doen! Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Voordelige aanbieding en zeer snelle levering.
Beste Rene, Dank je wel voor je compliment. Daar doen we het voor! Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Ik kreeg een verkeerde bestelling. Na telefonisch contact werd dit gelijk opgelost. Toen ik het juiste binnenkreeg, zat er een heel persoonlijk kaartje bij in. Werd ik heel blij van.
VerbeterpuntenGeen, ondanks dat er een verkeerde bestelling was geleverd is dit goed opgelost. En het is een teken dat het mensenwerk is, dus foutjes maken we allemaal.
Beste Sylvia, Wat een leuk bericht! Fijn om te lezen dat er fouten gemaakt mogen worden, als je ze maar goed oplost. Wij worden weer blij van jouw reactie! Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Snelle levering en mooie aanbiedingen.
Pluspunten
Steeds correcte afhandeling
Pluspunten
communicatie; zowel telefonisch als per email/post
Beste Ligia, Bedankt voor je complimentje! Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Supersnelle levering en goede korting die ik anders niet had gehad op dit product. Leuk dat je er gratis iets bij mag kiezen. Goede communicatie over je bestelling.
VerbeterpuntenErvoor proberen te zorgen dat het bedrijf iets bekender wordt (makkelijk gezegd natuurlijk) maar ik twijfelde even of de site wel betrouwbaar was, ik had er nooit van gehoord en met hoge kortingen strooien werkt juist ook averechts. Ik was benieuwd of het pakje aan zou komen ;)
Beste Nienke, Bedankt voor je positieve feedback! We bestaan nu al een jaar of 10 en we zijn aardig bekend, maar blijkbaar twijfelde je nog. Gelukkig hebben we je twijfel weg kunnen nemen en voor het geval je twijfelt; je mag altijd even bellen en naar de contactgegevens kijken. Dan zie je wie we zijn en hoor je dat het goed is. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Heb hier al meerdere keren besteld en altijd is het in orde.
VerbeterpuntenVoor tien uur besteld. Volgende dag bezorgt zou ideaal zijn.
Pluspunten
De levering van de bestelde hardloopschoenen had vertraging opgelopen, maar netjes hierover een mail ontvangen. De levering door PostNL was bijzonder slecht. Het pakker heeft meerdere dage in het sorteercentrum gestaan. Maar na een telefoontje hierover naar Hardloopaanbiedingen heeft de medewerker van klantenservice direct actie ondernomen met als resultaat dat het pakker dezelfde dag nog is bezorgd. Prima service en klantgericht.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Jan, Bedankt voor het aangeven van een pluspunt. Gelukkig is het snel opgelost en is het pakketje bij je geleverd. Wij wensen je veel loopplezier en veel plezier met je bestelling. De volgende keer zal het vast soepeler verlopen! Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
goede prijs fantastische verpakkingen!!! snelle levering Tevreden!
Verbeterpuntengeen idee!
Beste Melanie, Bedankt voor je mooie cijfer! Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Ik bestel hier al lang, dus betrouwbaarheid.
Verbeterpuntensnellere levering. Levering heeft een week geduurd, dat past niet meer in deze tijd.
Beste Digna, Bedankt voor het doorgeven van je pluspunt en het vertrouwen in ons. Jammer dat je deze keer te lang op je bestelling hebt moeten wachten, helaas hadden wij de schoen niet op voorraad en duurde het te lang voordat wij de schoen geleverd kregen. Gelukkig is je volgende bestelling de volgende dag geleverd, en zo hoort het natuurlijk ook. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Beste Gurian, Bedankt voor je mooie cijfer! Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Prima prijs en snelle levertijd.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Doet wat het beloofd
Noordbaan 802
2841 MG Moordrecht
Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.