Pluspunten
Naast de artikelen en het gratis shirt is de doos waarin de artikelen worden geleverd wel heel erg leuk.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Marco, Bedankt voor je zeer positieve reactie. Fijn om te horen dat je bestelling naar tevredenheid is en ook leuk om te lezen dat de creatieve verpakking gewaardeerd wordt. Veel plezier met je bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Overzichtelijke shop, en nadat bleek dat mijn schoenen te klein waren, gratis ruilen en snelle communicatie daarover. Helemaal top!
Beste Paul, Fijn om te lezen dat de ruiling en de communicatie naar tevredenheid zijn. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Communicatie kan verbeteren door sneller aan te geven wanneer het product geleverd wordt. Nu wordt hier geen tijd voor opgegeven.
Beste Henny, Bedankt voor het aangeven van je verbeterpunt. Als het goed is kun je tijdens het bestelproces zien of een artikel op voorraad is en wat de levertijd is. Jouw bestelling is dezelfde dag nog verzonden. Als je wilt horen wij graag op welk moment je iets gemist hebt zodat wij onze communicatie kunnen verbeteren. In elk geval veel plezier met je bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Prima! Snelle levering. Ook ruiling verliep snel en vlekkeloos!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en heel vaak wat bij ze besteld alles top
Beste Jeff, Bedankt voor je mooie cijfer. Fijn om te lezen dat je al jaren een tevreden klant bent. Veel plezier weer met je bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Snelle levering van kwaliteit.
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen, niet wachten tot laatste paar schoenen in een serie! Dan kan er in ene wel 40 % of meer af en wordt er nog steeds aan verdiend. Maw, het kan nog scherper die prijs!
Pluspunten
goede prijs en snelle levertijd
Verbeterpunteneen betere controle tussen de bestelling en te verzenden producten is sterk aanbevolen.
Beste Jean Pierre, Bedankt voor je eerlijke feedback. Terecht geef je een verbeterpunt aan, helaas hebben wij niet de juiste kleur geleverd. Gelukkig hebben wij je, na overleg, in elk geval 1 paar in de goede kleur kunnen leveren. Nogmaals jammer dat we je teleurgesteld hebben. In elk geval moeten wij de controles nog beter uitvoeren. Veel plezier met je bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
goede kwaliteit en goede prijs
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Pluspunten
Redelijke prijs, snelle levering
Pluspunten
Ik had sportschoenen besteld, moest een maatje groter hebben. Contact opgenomen, terug gestuurd en binnen een week een nieuw paar binnen. Goede service!
Beste Paul, Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je bestelling en graag tot ziens. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Enorm tevreden! Mijn besteld product werd binnen 24 uur geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Beste Nele, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de snelle levering. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Stan hıerboven plus goede afhaalservice
VerbeterpuntenWeet nu niet
Noordbaan 802