Pluspunten
Ruime sortering, prettig geprijsd.
VerbeterpuntenLiever gratis verzending ipv gratis artikelen
Beste Annelies, Bedankt voor je feedback. Je geeft aan dat je liever gratis verzending wilt dan een gratis artikel. Wij bieden bij een bestelling boven de € 100,00 ook de mogelijkheid om voor gratis verzenden te kiezen. Je hebt nu voor een gratis artikel gekozen, maar je kunt de volgende keer ook voor gratis verzenden kiezen. In elk geval veel plezier met je bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
goed assortiment, prima aanbiedingen, behulpzame klantenservice
Verbeterpuntengeen, uitstekende winkel
Beste Ines, Bedankt voor je zeer positieve feedback! Hier doen we het voor, tevreden klanten. Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
De levertijd was later dan initieel voorzien. Ik werd daarvan correct verwittigd. En als sorry werd er nog een paar loopkousen meegeleverd. Op zich niet nodig, maar wel zeer attentvol.
Beste Pieter, Bedankt voor je positieve reactie. Gelukkig hebben wij de latere levering kunnen goedmaken door een kleinigheidje erbij te doen. Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
assortiment, prijs, aftersales. Heel netjes en vriendelijk te woord gestaan na bezorgprobleem waar Hardloopaanbiedingen niets aan kon doen. Heel netjes opgelost.
Beste Siebren, Bedankt voor je positieve feedback. Het pakketje is gelukkig goed bezorgd en je kunt nu gaan genieten van je bestelling. Veel plezier ermee en tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan
Pluspunten
Betrouwbaar goede prijs Eerlijk
VerbeterpuntenIets betere comminicatie
Beste Zeger, Bedankt voor je feedback en het aangeven van een verbeterpunt. Je bestelling was niet direct leverbaar en daar hebben wij je een mail over gestuurd. Je geeft aan dat onze communicatie beter kan, kun je aangeven wat je daarmee bedoelt? We horen het graag als we dit kunnen aanpassen en verbeteren. Bedankt en veel plezier met je bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Meer maten op voorraad indien mogelijk. Moest vrij lang zoeken om een goeie winterbroek in de maat L te vinden. Uiteindelijk een grootvallende maat M gevonden die perfect past maar dat is het enige minpuntje
Pluspunten
Had wat vragen en ben erg goed geholpen. Snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Beste Mark, Bedankt voor je zeer positieve feedback. Wij wensen je nog veel plezier met je bestelling en natuurlijk veel loopplezier. Met sportieve groet, Carola van der Laan/Klantenservice
Pluspunten
Vanwege te late levering gratis paar sokken erbij. Netjes gecommuniceerd. Prima!
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen. Goede service
VerbeterpuntenGeen negatieve punten
Beste Martijn, Bedankt voor je positieve reactie. Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Ik had 2 termoshirts besteld. Oo de foto waren ze zwart en wit. Bij bestellen stond alleen zwart. Dus ik was blij want ik wilde alleen maar zwart. Blijkt bij levering toch zwart en wit shirt te zijn. Toen was ik wel teleurgesteld. Dus de tip is: zet er dan beide kleuren bij. Zelfs op de bon die ik erbij geleverd kreeg staat zwart. Ik was niet tevreden daarmee, want ik wilde echt 2 zwarte.
Beste Marjon, Bedankt voor het aangeven van je verbeterpunt. Wij proberen bij de artikelen zo duidelijk mogelijk de kleuren te omschrijven. Bij dit artikel staat bij onze omschrijving alleen de kleur zwart, maar het zijn 1 zwart en 1 wit shirt in een verpakking. Onze excuses voor de verwarring. De tekst is inmiddels aangepast. Als je niet tevreden bent mag je de artikelen natuurlijk altijd retourneren of ruilen. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Schoenen stonden op direct leverbaar maar dat klopte niet. Mocht kiezen uit 2 alternatieven die iets duurder waren . Goeie oplossing
VerbeterpuntenGoed bijhouden of ook iets direct leverbaar is . Artikel die gratis erbij te bestellen zijn is beperkt.
Beste Pierre, Bedankt voor je feedback en voor het aangeven van je verbeterpunt. We proberen de voorraad natuurlijk goed bij te houden, maar soms gaat er iets mis. Gelukkig hebben wij je een alternatief kunnen bieden. Je geeft aan dat het aantal gratis artikelen te beperkt is. Graag horen wij wat wij kunnen verbeteren met betrekking tot de gratis artikelen. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Als iets niet meer voorradig is nemen ze contact met je op om een artikel wat duurder is en goede kwaliteit heeft aan te bieden voor het artikel wat je besteld had.Waar heb je dat nog toch?
VerbeterpuntenLekker houden zo.
Beste Co, Bedankt voor je positieve reactie. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze persoonlijke benadering en oplossing. Veel plezier met je bestelling en tot een volgende bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Snelheid, leuk om een cadeautje erbij te krijgen. Maar ook erg attent om een, geschreven kaart erbij te krijgen. Ruilen was geen probleem.
VerbeterpuntenDe invulling van deze beoordeling ging minder soepel.
Beste Annemiek, Bedankt voor je positieve feedback. Je geeft ook een verbeterpunt aan met betrekking tot het invullen van deze beoordeling. Graag horen wij wat hier niet prettig werkte en wat wij eventueel nog kunnen verbeteren. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Prettige service wanneer deze nodig is
Pluspunten
Scherpe prijzen en goede service.
Noordbaan 802
2841 MG Moordrecht