Pluspunten
Het is een snelle correcte levering
Beste Danny, Bedankt voor je positieve reactie. Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke voorraad.
Beste Martin, Bedankt voor je feedback. Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een sportief 2018 Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Beste Rob, Bedankt voor je positieve feedback. Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een sportief 2018 Carola van der Laan/klantenservice
Beste Sandy, Bedankt voor je zeer positieve feedback. Daar doen we het voor! Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een zeer sportief 2018. Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Een goede klantendienst die snel en correct handelt (dit is niet vanzelfsprekend tegenwoordig op internet): mijn schoenen waren niet voorradig en werden met enige vertraging geleverd maar ik werd hiervan correct op de hoogte gesteld en bij de levering kreeg ik zelfs een persoonlijk "sorry" kaartje en een extraatje in de groene doos erbij. Deze goede service ken ik nu al jaren en dit zorgt ervoor dat ik terugkom, zelfs al vind ik mijn schoenen ergens anders 5 euro goedkoper.
Verbeterpuntenhoe scherper de prijs hoe beter natuurlijk ;-)
Beste Gunter, Bedankt voor je positieve reactie. We doen ons best en gelukkig wordt dit gewaardeerd door trouwe klanten zoals jullie. Gelukkig worden er ook fouten gemaakt, maar ook netjes rechtgezet. Wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en een sportief 20218! Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Beste mijnheer/mevrouw v.d. Kerkhof, Bedankt voor je feedback. Je geeft aan dat de levertijd niet snel genoeg is geweest. We hebben het voor je nagekeken en gezien dat het pakket de 19e besteld is en ook de 19e is verzonden door ons. Helaas is het waarschijnlijk bij de post.nl langer onderweg geweest door de feestdagen. Jammer genoeg hebben wij dat niet in de hand, maar we begrijpen dat je dat vervelend vindt. We blijven het in de gaten houden! In elk geval veel plezier met je bestelling en een fijne jaarwisseling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Kreeg snel reactie op mijn mail. Verkeerd artikel ontvangen, werd netjes afgehandeld
Beste Lenny, Bedankt voor je positieve reactie. Gelukkig worden er soms fouten gemaakt die ook weer rechtgezet kunnen worden. Fijn dat je tevreden bent. Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een sportief 2018! Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Beste John, Bedankt voor je zeer positieve feedback! Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een sportief 2018. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Beste Derk, Bedankt voor je compliment! Fijne jaarwisseling en een sportief 2018. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Beste Hans, Bedankt voor je positieve reactie. Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een sportief 2018 Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Beste Miranda, Fijn dat je tevreden bent en een positieve reactie hebt gegeven. Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een sportief 2018 Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Snelle levering. Kwalitatief goede artikelen.
Pluspunten
Als sporter voel je je gauw thuis.
Verbeterpuntenkan haast niet beter.
Pluspunten
Snelle levering Duidelijk overzicht van de producten
Pluspunten
Snelle levering, leuk om een kado te mogen kiezen
Verbeterpuntenik kreeg een tweede track&trace code nadat mijn pakket bezorgd was. Waarschijnlijk per ongeluk gemaakt. Maar laat me dat dan even weten, want nu zat ik ten onrechte een track & trace code dagenlang te volgen die maar niet werd bezorgd.
Beste Bastiaan, Bedankt voor je feedback. Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en het gratis presentje. Jammer dat je 2 keer een track & trace code ontvangen hebt. Helaas was dit niet bij ons bekend anders was je zeker op de hoogte gebracht. Als dit nog een keer voorkomt (daar gaan we niet van uit) mag je ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Dan kunnen we je sneller een antwoord geven. Veel plezier met je bestelling en een fijne jaarwisseling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Netjes en op tijd geleverd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
vlot antwoord op vragen via mail, snelle ruiling product
Noordbaan 802
2841 MG Moordrecht