Pluspunten
goed product, snel en goed verpakt geleverd
Pluspunten
zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon door een juffrouw ,helemaal top
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Goedkope prijs. Vlotte communicatie als je zelf contact opneemt.
VerbeterpuntenPro-actieve communicatie als betaling niet ontvangen werd. Via VISA betaald, maar kreeg geen bevestiging. Na zelf te mailen (daags nadien) bleek de betaling inderdaad niet in orde. Nieuwe betaallink gekregen en nadien alles ok. Wel problemen gehad met levering (tijd en aflevering pakje) via PostNL, maar hier kunnen jullie uiteraard niet aan doen.
Pluspunten
Snelle bezorging en goede communicatie / bevestiging. Voorinformatie was correct.
Pluspunten
Meteen communiceren toen de kleur niet meer beschikbaar was en hebben aangegeven welke ze wel hadden.
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering. Goede filtermogelijkheden op product en maat om snel te bestelen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede service na defect product
Pluspunten
voldoende keuze, goede prijs artikelen
Verbeterpuntenverzendkosten
Pluspunten
Nadat de bestelling was geplaatst, is deze snel afgeleverd conform afspraak. Product was in goede staat.
Verbeterpuntenvooralsnog de eerste bestelling, dus tot zover geen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Goed advies bij lastige smalle voet, snelle levering en goedkoper dan anderen.
VerbeterpuntenMaak in de mailing bekend dat een schoen weer leverbaar is.
Beste Willy, Bedankt voor je positieve feedback. We geven onze extra acties aan in onze nieuwsbrief en soms geven we aandacht aan een nieuw product. Het is een idee om dat ook een keer te doen met het (weer) leverbaar zijn van een bepaalde schoen. Bedankt voor de tip! Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
De verpakking bracht een glimlach teweeg
Pluspunten
Website en prijzen
VerbeterpuntenLevertijden en reactie op e.mail
Beste Raymond, Bedankt voor het geven van je feedback. Je geeft aan als verbeterpunt de levertijden. We proberen zo snel mogelijk te leveren en bij jouw bestelling hebben we de volgende dag het pakketje verstuurd. Als je een bestelling plaatst voor 13:00 versturen wij het dezelfde dag. (Als het artikel op voorraad is). Jij hebt de bestelling in de avond om 22:00 geplaatst en deze bestelling wordt dan de volgende dag verstuurd. Helaas kan het niet sneller..... Daarnaast geef je aan reactie op de mail, maar wij hebben geen mail van je gehad. Of hebben wij iets over het hoofd gezien? Dan horen wij dit graag van je. In elk geval heel veel plezier met je bestelling en een sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Prima aanbod en kwaliteit
VerbeterpuntenIk had graag een bevestiging per mail van de bestelling ontvangen. Nu was ik onzeker of de bestelling wel gelukt was.
Beste Anita, Bedankt voor je feedback. Vervelend dat je het idee had dat de bestelling niet gelukt was. Wij sturen je een bevestiging zodra je de bestelling geplaatst hebt (verzonden op 28 jun). Daarna wederom als de bestelling bij ons het magazijn verlaat met een track & trace code. (verzonden op de 4e juli). Wellicht is deze mail in je spambox terecht gekomen? Wat betreft de levertijd kunnen we aangeven dat sommige producten direct leverbaar zijn, die worden bij een bestelling voor 13:00 de volgende dag geleverd. Bij jullie bestelling hebben wij de levertijd van 1-5 werkdagen aangehouden. In elk geval veel plezier met je bestelling en de volgende keer kun je ook contact opnemen met de klantenservice. Met sportieve groet, Carola v.d. Laan
Pluspunten
Clear communication, received tracking details of the shipment and clear return instructions. Nice selection of goods, good pricing and nice freebee offers. Nice with personal groetjes from the team behind the company in all the communication.
VerbeterpuntenSlow delivery, I needed my shoes quickly, and it took a week to get the goods delivered. Maybe we are spoiled in Netherlands with next day deliveries, but I think market expectations is quicker than 4-5 days delivery these days. I will not hesitate to use them again next time, but will then plan it better so that I have more time before I need the goods.
Beste Oivind, Bedankt voor je positieve feedback. Wij streven ernaar als het artikel op voorraad is de volgende werkdag te leveren. Dat gaat helaas niet als je de bestelling in het weekend plaatst, de order wordt dan maandag in behandeling genomen. Als het artikel niet op voorraad is dat houden wij een levertijd van 1 - 5 werkdagen aan. Bij jou was dit 4 dagen, we waren net op tijd met leveren. We begrijpen natuurlijk dat je bij een bestelling graag zo spoedig mogelijk de order ontvangt. Als je de volgende keer weer besteld raden wij je aan te kijken of het artikel op voorraad is, dan kunnen wij de volgende dag leveren. En als je twijfelt dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Met sportieve groet, Carola van der Laan
Noordbaan 802
2841 MG Moordrecht