Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenNog grotere voorraad. Soms niet alle maten beschikbaar.
Beste Leo, Bedankt voor het aangeven van een verbeterpunt. We proberen zoveel mogelijk op voorraad te hebben, maar helaas gebeurt het dat er soms maten niet meer beschikbaar zijn. Deze maten zijn dan inmiddels verkocht en die proberen we dan zo spoedig mogelijk weer bij te bestellen. Helaas komt het ook voor dat een maat bij onze leverancier uitverkocht is. We blijven ons best doen! Met sportieve groet, Carola van der Laan/Klantenservice
Site op smartphone kan beter
Pluspunten
Goede samenwerking met afhaalpunten post nl. Goede ruilmogelijkheid
VerbeterpuntenSnelheid leveren. Veel partijen binnen 24 uur
Beste Ronald, Bedankt voor je positieve feedback. Je bestelling is geplaatst op 18 juni na 13:00. Wij leveren als een artikel op voorraad is de volgende dag (binnen 24 uur) tenzij je bestelling voor 13:00 geplaatst is. Voor de overige artikelen geldt dat het iets langer kan duren. Als je de volgende bestelling plaatst voor 13:00 dan wordt je bestelling dezelfde middag verstuurd! Met sportieve groet, Carola van der Laan/Klantenservice
Pluspunten
Snelle levering , wordt keuring op de hoogte gehouden waar de bestelling zich bevindt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne nieuwsbrieven en snelle levering producten
Pluspunten
Alles is overzichtelijk alles is correct afgehandeld
Beste Anneke, Bedankt voor je mooie beoordeling. We blijven ons best doen om de klanten blij te maken. Veel plezier met je bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/Klantenservice
Beste Brecht, Bedankt! Met sportieve groet, Carola van der Laan/Klantenservice
Pluspunten
het was wat laat geleverd maar ik heb wel 2 presentjes gekregen
Verbeterpuntener zijn te weinig voorraden van 2e brede leest sportschoenen
Beste Toon, Bedankt voor je positieve feedback. Helaas zijn er niet zoveel schoenen in een 2e leest en wordt het voor ons soms lastig op tijd te leveren. We zijn dan afhankelijk van de levertijd van onze leverancier. Gelukkig hebben we dit bij je goedgemaakt met de presentjes. We wensen je veel plezier met je nieuwe schoenen en tot een volgende keer. Met sportieve groet, Carola van der Laan/Klantenservice
Pluspunten
Prettig overleg mogelijk over een ruiling Snelle dienstverlening Goede prijs
Pluspunten
Ruime keuze Scherpe prijzen Goede communicatie als levering langer duurt dan in eerste instantie was gezegd. Compensatie bij langere levertijd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke website, prima assortiment, scherpe prijzen
Verbeterpuntenassortiment zou wat mij betreft nog wat uitgebreider mogen...
Beste Arno, Bedankt voor het aangeven van een verbeterpunt. Wij waarderen het als de klanten met ons meedenken. Je geeft aan dat het assortiment uitgebreider zou mogen. Kun je aangeven wat je mist? We horen het graag van je! Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Uitstekende klantenservice
Beste Kees, Bedankt voor je beoordeling. Dit is een heel mooi cijfer! Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Snelle levering. Breed assortiment en duidelijke omschrijving.
VerbeterpuntenDe betaalprocedure verliep niet soepel. Het is wel keurig met een mail verholpen, maar kan worden verbeterd.
Beste Vincent, Bedankt voor je feedback en het aangeven van een verbeterpunt. Soms gaat er inderdaad iets mis tijdens het betalen van je order. Dat is zeker vervelend en wij blijven hier op letten. Helaas laat de techniek ons soms in de steek en bieden wij de klanten later opnieuw een betaalmogelijkheid aan. Goed dat je het aangeeft, dan blijven we scherp. Veel plezier met je bestelling en een sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Snelle levering, en de kwaliteit is ook goed..
Noordbaan 802
2841 MG Moordrecht