Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
ruim assortiment voor de hardloper, snelle levering, gratis retourneren.
Verbeterpuntengeen!
Beste Ines, Bedankt voor je feedback. Je geeft bij verbeterpunten aan dat de betaling bij retourneren sneller kan. We hebben officieel de tijd om na de melding van een retour binnen 14 dagen uit te betalen. Wij hebben in jou geval je retour op 21 maart ontvangen en de betaling gedaan op 23 maart. Dat is een betaling binnen twee dagen. Dat vinden wij best snel. Wel kan het zijn dat de betaling doordat er een weekend tussen zit wat later zichtbaar is en het lijkt of het wat langer duurt. In elk geval bedankt voor je reactie en veel plezier met je hardloopspullen!
Pluspunten
Helder, goedkoop en snel
Pluspunten
Snelle levering Goede track & Trace
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig en snel,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke productomschrijvingen, snelle en zorgvuldige levering. vriendelijke mensen als je op locatie bent.
Pluspunten
Fijne website, als je vragen hebt goede ondersteuning en top service!
Pluspunten
Snel, makkelijk, mooi aanbod
VerbeterpuntenGratis verzending (veel andere webshops bieden dit aan), veel emails bij bestelling (beter alles centraliseren in één mail)
Beste Steven, Bedankt voor je feedback. Wij hebben gekozen voor betaald verzenden omdat bij ons het ruilen/retourneren voor de Nederlandse klanten gratis is. Helaas kunnen wij dit nog niet aanbieden voor onze Belgische klanten, maar wellicht kunnen wij dit in de toekomst mogelijk maken. In elk geval veel plezier met je bestelling. Met sportieve groet, Carola van der laan/klantenservice
Pluspunten
Goede aanbiedingen, snel bezorgd en nette afhandeling bij retourneren.
VerbeterpuntenOmschrijving van product soms verwarrend met betrekking tot bijvoorbeeld kleur (kleur winter en winter in verband met winter aanbieding)
Beste Johan, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het onduidelijk is als we deze beschrijving gebruiken bij een aanbieding. Zodra dit makkelijker en duidelijker kan gaan we dit zeker doen. In elk geval veel plezier met je bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Prima open communicatie bij een klacht
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Tot nu toe prima service en snelheid.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke webshop Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenIk heb een broek die staat beschreven als winter, echter mis ik het winter element. Wellicht hier beter op letten.
Beste Linda, Bedankt voor je positieve feedback. De tight is inderdaad geen wintertight zoals je kunt lezen in de productomschrijving. De kleurcode is aangepast naar 'winter' omdat dit de actiecode aangeeft voor de 50% afgeprijsde artikelen. We begrijpen dat dit verwarrend is. We zullen dit de volgende keer anders aangeven. Veel plezier met je tight en tot een volgende bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Prettig een mail gekregen dat de gekozen kleur niet meer leverbaar was met een alternatief erbij als oplossing
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
besteld en supersnel geleverd met nog een leuk kado erbij.... wat wil een mens nog meer
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Samenwerking is goed.
VerbeterpuntenIs goed
Noordbaan 802