Pluspunten
goede prijs
Verbeterpuntenlevertijd
Beste Erwin, Bedankt voor je feedback. Je hebt de snelheid/levertijd beoordeeld met een 4, dat is jammer maar daar zul je een reden voor hebben. Graag horen wij wat er mis is gegaan qua levering. Wij geven aan dat je bestelling binnen 1 - 3 werkdagen geleverd wordt. In dit geval is je bestelling geplaatst op de 22e en is je bestelling volgens de track & trace de 24e bij je afgeleverd. Kun je aangeven wat er mis is gegaan? Dan horen wij dit graag zodat wij onszelf kunnen verbeteren. Met sportieve groet, Carola van der Laan/Klantenservice
Pluspunten
heel goed geholpen, snelle reactie van mail, ook mail dat de bestelling langer zou duren, maar was nog mooi op tijd. product ook prima, dus tevreden.
Verbeterpuntenalles was correct afgehandeld, dus geen bijzonderheden/verbeterpunt
Pluspunten
Snel levering, en mag ook nabetalen
VerbeterpuntenIk kan niet kiezen van laag naar hoog prijs of andersom ( geen deze optie!!!
Pluspunten
veel keus. ook voor de zwaardere loper. prijzen zijn okee. levering binnen ongeveer 3 dagen ook.
Verbeterpuntenmocht na aankoop schoenen een gratis artikel uitzoeken. ik koos voor running sokken . het bleken bij t uitpakken 2 rechter sokken te zijn hahaha
Pluspunten
Bij te late levering/bezorging geen korting maar extra sportkousen Toch netjes!
VerbeterpuntenProbeer je leveringstijd te halen.
Pluspunten
Nadat ik bericht kreeg dat er vertraging was van de verzending (na een week) kreeg ik een paart sokken cadeau dat vond ik heel aardig.
VerbeterpuntenAls er vertraging is dan niet een week wachten. Ik dacht echt in het begin dat ik opgelicht was omdat ik helemaal geen bericht kreeg.
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenOp zondag besteld en nu 8 dagen verder nog niks thuis ontvangen!
Beste Jeffrey, Vervelend dat je wat langer op je bestelling hebt moeten wachten. Wij hebben met je overlegd omdat we een gedeelte van de bestelling niet in de juiste kleur konden leveren. Na overleg hebben we afgesproken dat we het bedrag van de startnummerband zouden crediteren en de rest zouden versturen. Daar zat helaas een weekend tussen en dan duurt het allemaal wat langer. Deze zending is daarnaast ook wat langer onderweg geweest zoals wij gezien hebben aan de track & trace code. We hopen in elk geval dat je veel plezier zult hebben van de rest van je bestelling en dat het de volgende keer wat soepeler verloopt. Sportieve groet, Carola van der Laan/Klantenservice
Pluspunten
Geen klachten en ben al jaren klant.
Verbeterpuntenlevertijd en vertraging. Komt ook meestal door leverancier.
Pluspunten
levertijd iets langer dan verwacht, als compensatie een zeer passend extraatje gekregen
Pluspunten
Goede communicatie
Verbeterpuntenkan er geen bedenken
oké
Pluspunten
Snelle service en betrouwbare levering.
Beste Maikel, Bedankt voor je feedback. Jammer dat je de code pas de volgende dag hebt gehad. Je kunt ons de volgende keer gewoon even bellen of mailen om dit door te geven zodat wij de code eventueel achteraf kunnen verrekenen. Als je je ordernummer aan ons doorgeeft kunnen wij het eventueel achteraf in orde maken. Ik heb op dit e-mail adres geen bestelling kunnen vinden anders hadden we het direct in orde gemaakt. Je kunt de code ook bewaren en bij je volgende bestelling gebruiken. We horen graag van je. Met sportieve groet, Carola van der Laan/klantenservice
Pluspunten
Top dat het bezorgmoment is aan te passen
VerbeterpuntenOm direct een bezorgmoment te laten kiezen scheelt met niet thuis treffen
Pluspunten
Leuk bedrijf
Noordbaan 802
2841 MG Moordrecht
Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.