Mooie scherp geprijsde hardloopkleding

Mooie scherp geprijsde hardloopkleding

Veel keuze, snelle levering

Veel keuze in hardloopschoenen, snelle levering

Sencillamente excelente

Hice el pedido y al día siguiente lo tenía en casa

• ¿Nos recomendarías?

Grootse assortiment, mooie prijzen en vooral de nieuwste modellen

Zie boven

Doet wat het beloofd

Toppie

Snelle levering en goedkoper

Goede productomschrijving Snelle service Prima levering schoenen

Goed. Netjes via de app te woord gestaan. Snelle levering. Had 2 maten besteld. Nadat ik er 1 retour had gestuurd had ik m'n geld snel retour.

Snel

Snel duidelijk goed advies

De Hardloopwinkel doet wat ze beloofd.

Al vele jaren bestel ik mijn hardloop schoenen bij de Hardloopwinkel. En ik heb altijd tot tevredenheid op deze schoenen gelopen. Verder geven ze op hun site nuttige adviezen voor de hardlopers.

Snel bestellen en geleverd

Duidelijke verkoop site Koop al jaren mijn hardloopschoenen

Snel in alle processen!

Hardloopschoenen besteld die daadwerkelijk de volgende dag werden bezorgd. Helaas waren ze toch een half maatje te klein dus de volgende dag teruggestuurd. Een dag daarna kreeg ik de bevestiging dat ze de hardloopschoenen retour hadden ontvangen en ik kreeg die dag erna mijn geld terug. Jammer dat ze de betreffende schoenen niet meer hadden in een half maatje groter dan had ik ze namelijk graag bij de Hardloopwinkel besteld!

Snelle levering, goede producten

Een mooi paar merkschoenen van jaar 2022 kunnen bemachtigen, met korting vanwege het productiejaar. Prima voor mij. Veel keus.

Prettige website met uitgebreide selectie mogelijkheden

Mijn favoriete winkel voor hardloopbenodigdheden. Zeer ruim assortiment Snelle levering Snelle reactie op vragen en goed advies. Voordeel is dat er nu ook fysieke winkels zijn. Kortom, helemaal top!

Duidelijke website met goed advies en snelle levering.

Asics blijft mijn merk. Online gezocht naar de beste en goedkoopste aanbieder

Top service. 2e keer inmiddels dat ik mijn hardloopschoenen hier besteld heb.

Adembenemend

Vandaag nieuwe hardloopschoenen gekocht, en daartoe uiterst professioneel geholpen en geadviseerd door Marije in de vestiging in Den Haag. Allerlei merken en types, opnames met video tijdens een korte loop in de winkel om uit te zoeken hoe de voet en enkel beweegt en uiteindelijk bij een prima paar uitgekomen. Top. (elke keer weer verassend, kom er al > 20 jaar)

Prima service!

Wandelschoenen besteld,bij twijfel contact opgenomen en heel fijn te woord gestaan. Na overleg schoenen kosteloos geretourneerd en netjes geld terug gestort. Nu lekker wandelen!!

Goede kwaliteit, snelle levering. Informatie berichtgeving primss

Goede bestelprocedure, betrouwbare webwinkel, snelle levering, komen afspraken na. Op de leveringsverpakking staan rake teksten! Helemaal goed. Ik heb mooie hardloopschoenen gescoord voor een aanbiedingsprijs! Blij mee.

Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij. Maar zeer belangrijk, op de website staat zeer duidelijk uitgelegd hoe, en waarom je op welke manier je schoenmaat kunt berekenen, compleet met filmpje. Dit resulteerde voor mij in de perfecte maat! Dank jullie wel team!

Fijne website! Alle producten netjes en snel ontvangen, thanks!

Goed, thanks voor de producten en snelle verzending.

Snel en keurig bezorgd aan huis.

Prijs Kwaliteit goed.

Alles perfect geregeld

Juiste schoen, juiste maat, duidelijk beeld van wat ik ging kopen, volgende dag keurig volgens afspraak geleverd.. Hardloopschoen van Brooks voor mij ook prima.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.