Pluspunten
Bestelling gaat makkelijk en snel, levering soms met vertraging (maar dan ook een uitleg waarom het iets later is) TOP !!!
Pluspunten
Eigenlijk altijd goed. Nu iets vertraging. Ruimschoots goedgemaakt
Verbeterpunten.....
Pluspunten
Door het niet op tijd kunnen leveren van mijn bestelling. Een duidelijk bericht hierover gekregen. Voor mijn geduld kreeg ik iets extra's bij mijn bestelling.
Pluspunten
de levering liet wat op zich wachten ,maar door goede communicatie was dat niet zo erg ,na een week kwam alles goed
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenLevering was in dit geval problematisch, bijna twee weken na bestelling. Mede dankzij Asics naar ik begrijp, maar aangezien dit een aanbieding betrof niet geheel begrijpelijk.Ter compensatie een tegoedbon meesturen valt bij mij niet in goede aarde, net als een smartphone houder terwijl ik die niet heb - geef dan direct geld terug cq sportsokken op maat.
Beste Arjan, Bedankt voor je feedback. Het is inderdaad jammer dat de levering zo lang op zich heeft laten wachten, maar na overleg heeft u toch besloten om te wachten. Het is jammer dat de presentjes niet in goede aarde zijn gevallen. En de volgende keer mag u direct uw geld retour vragen hoor, dat is geen probleem dan crediteren wij direct het betaalde bedrag. Met sportieve groet, Carola van der Laan
Pluspunten
goede overzicht en snelle levering
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Ik moest anderhalve week op mijn aankoop wachten, maar dat lag niet aan dit bedrijf zelf. Ik werd goed op de hoogte gehouden en voor het lange wachten kreeg ik wat extra's. Daarvoor bedankt. Eerdere aankopen waren altijd wel netjes optijd
Pluspunten
Als iets niet aan geleverd wordt door derden wordt dit prima opgelost door goede communicatie
VerbeterpuntenIk weet er geen
Pluspunten
Super snelle levering, artikel netjes ingepakt. Ruime keuze op de website.
Pluspunten
Levering vanuit voorraad
Verbeterpuntenuhhh prijs :-)
Pluspunten
Met recht: hardloopaanbiedingen! Goeie prijs, prima service!
Pluspunten
Goede prijs. Snelle levering.
VerbeterpuntenMeer maten van elk product beschikbaar hebben
Pluspunten
ze zijn super attent,als iets qua levertijd wat langer duurd bieden ze een alternatief.Ook super leuk dat je kan kiezen om ipv bezorgkosten te betalen voor een bepaald bedrag iets uit kan zoeken uit de opruiming.Heb al meerdere keren wat besteld bij hardloopaanbiedingen en ben super tevreden!
Pluspunten
groot sortiment voor hardlopen en scherpe prijzen
Verbeterpuntenlevertijd is te lang 3 dagen kan echt niet meer in deze tijd
Beste Marcel, Bedankt voor je feedback. We streven altijd naar een snellere levertijd, maar soms duurt het iets langer dan je verwacht. Als het artikel op voorraad is heb je het de volgende dag. Jouw bestelling is gedaan op de 13e en is bij ons de 14e verstuurd. In elk geval veel plezier met je bestelling.
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel, goedkoop, groot assortiment, prima contact
geen
Pluspunten
Mail gekregen om dat de levering langer duurde. Later nog telefonisch contact omdat men de afspraak niet na kon komen. Schoen waarvan de zool los liet werd volledig vergoed plus punt.
VerbeterpuntenJammer dat een bestelling binnen 4 maanden stuk gaat, die vergoed word € 23 duurder is en dat je dat weer bij moet betalen.
Noordbaan 802
2841 MG Moordrecht
Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.