Pluspunten
Goede prijs en uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenVerzendkosten laten vervallen.
Pluspunten
Overzichtelijke website met mooie spullen. De levering is super snel!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
duidelijke website en informatie per artikel
VerbeterpuntenBepaald sportmerken en maten missen Betere indicatie lichaamsmaten per algemene maat (unisex, male, female zegt nog niet zoveel over getailleerd ed. in combinatie met niet inzoombare plaatjes zonder model erin)
Pluspunten
Ik kan ze niet zo gauw bedenken, ik vind het prima zo.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gewoon goed!
Pluspunten
Mooie kwaliteit produkten Lage prijzen. Veel keus...
VerbeterpuntenSneller leveren..
Pluspunten
Snelle communicatie via de mail.
VerbeterpuntenDe klant beter informeren over een product war niet op voorraad is. Ik bestelde een schoen en kreeg de mededeling dat die kleur er niet meer was. Er werd een andere kleur aangeboden. Echter werd niet vertelt dat dit een nieuwe versie was van dit type schoen. Erg vervelend, want als ik dit has geweten had ik niet besteld. Kreeg wel de optie om te retourneren, maar ik had ze hard nodig. Hoop dat deze schoenen me gaan bevallen.
Beste Sander, We proberen altijd zoveel mogelijk de website up to date te houden en dan kan het gebeuren dat er een bepaalde maat en/of kleur niet meer is. In dit geval hebben we je een nieuw model gestuurd in overleg. We hopen dat het nieuwe model je ook bevalt. Veel plezier met je bestelling. Met sportieve groet, Carola van der Laan Klantenservice
Pluspunten
goedkoop betrouwbaar
Verbeterpuntenlevering kan wat sneller
Beste Yvonne, Bedankt voor je positieve feedback. We streven altijd naar een levertijd van 1-3 werkdagen. Deze bestelling duurde helaas 4 dagen, dit in verband met een Koningsdag die ertussen viel. We hopen dat de bestelling verder naar tevredenheid is, anders horen wij dit graag. Met sportieve groet, Carola van der Laan Klantenservice
Pluspunten
Reageren vlot op mail
VerbeterpuntenJammer dat de voorraad niet klopte waardoor ik op een duurder product uitkwam.
Pluspunten
Mooie site, veel keuze en een goede prijs!
VerbeterpuntenDe bestelling duurde iets langer als dat ik gewend was, maar na een mail werd dit meteen opgepakt, en waren de schoenen de volgende dag in huis.
Pluspunten
heel leuk dat je boven 50 euro cadeautje krijgt
Verbeterpuntenik vind het niet prettig dat ik onderaan om mijn naam en woonplaats wordt gevraagd.
Pluspunten
Snel en accuraat. Een zeldzame combinatie!
Pluspunten
Zeer goede en positieve communicatie. Ze vonden het ook vervelend dat postnl de afspraken en leveringen niet na kwam, ter compensatie heb ik een cadeau aangeboden gekregen. Mijn slechte beoordeling bij snelheid/ levertijd heeft dus alleen betrekking op de bezorging van postnl.
VerbeterpuntenZoek een andere bezorger. Postnl komt haar afspraken niet na, je kunt niet op de app aan. Ik heb het pakket nog niet ontvangen. Gister zouden ze komen tussen 12.30 en 14.30. Niet geweest. Contact met klantenservice: ze zijn onderweg meneer, u moet nog even geduld hebben (dat was al om 18.30!!) Ze kwamen niet, vlak voor ik naar bed ging op de app: nieuwe dag en tijd: morgen (vandaag dus) tussen 14.30 en 16.30... tot op heden geen bezorger, ze hebben nog 25 minuten... 18.32 is mijn pakket uiteindelijk bezorgd. En in de app van postnl: totaal geen info behalve dan dat ie onderweg is, jaja.
Beste J Hamstra, Wat vervelend dat u het pakket nog steeds niet hebt ontvangen. Ik heb zojuist navraag gedaan bij Postnl en krijg het volgende retour. Op 30 april is er om 14.44 uur getracht het pakket af te leveren maar is er volgens de bezorger niemand aangetroffen. Op 2 mei is er om 21.07 uur is er een scan gedaan met een uitgestelde levering voor de volgende dag. Helaas kan ik op het moment geen onderzoek in starten om een navraag te doen omdat het pakket nog in levering zit. Mocht u het pakket vandaag wederom niet ontvangen dan wil ik u toch weer vragen om even contact op te nemen. Als de navraag dan niet vruchtbaar blijkt zal ik op onze kosten de order nogmaals naar u versturen. Met vriendelijke groet, Frank Koevoets klantenservic
Pluspunten
Een hardloopjack was toch iets te groot. Kan het toch nog ruilen van een kleinere maat, zonder het labeltje erin. Dat is pas service!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen. Duidelijke site.
VerbeterpuntenMogelijkheid aanbieden om pakket rechtstreeks naar Postnl afhaallocatie te sturen.
Beste Frank, Bedankt voor je feedback. We hebben inmiddels onze bezorgservice aangepast en vanaf deze week is het mogelijk om je pakket bij ons af te halen of om het op een afhaalpunt te laten bezorgen. Dan heb je de volgende keer in elk geval ook deze keuze. Bedankt voor je bestelling en veel plezier ermee. Met sportieve groet, Carola van der Laan Klantenservice
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering tegen een voordelige prijs
Pluspunten
Goede producten voor een goede prijs.
VerbeterpuntenBij alle producten de materialen noemen die erin zitten.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Bij herhaling een betrouwbare plaats waar je kwaliteit voor een zeer scherpe prijs kunt krijgen. Snelle en vriendelijke communicatie, dus tot de volgende keer!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle levering! Geweldig!
Noordbaan 802
2841 MG Moordrecht