Super winkel

Makelijk website, snelle levering

Makkelijke webshop, goede prijs, makkelijk afhalen in winkel

Een (terugkerende) tevreden klant

Goede snelle levering volgens bestelling

Gewoon bestelling gedaan en alles afgehandeld zoals je mag verwachten. Prima.

Fijne winkel met een persoonlijke touch en veel kennis

(Online) winkelen bij de Hardloopwinkel was een aangename verrassing. De website is duidelijk, de selectie is groot en vooral het advies is eigenlijk al meer dan genoeg om snel de juiste schoenen te vinden. In het pakket zat een handgeschreven briefje, net weer een extra persoonlijke touch. De prijzen zijn ook netjes, eigenlijk niets te klagen. Ook veel accessories te vinden. Als er nog een verbetering mogelijk was, zou ik aanraden om de filters op de website nog iets te verfijnen (met name extra brede lees, brede leest etc) en het vergelijken van meerdere schoenen in 1 overzicht. Echt een top ervaring en ik zou hier zonder enige twijfel elke (beginnende of gevorderde) hardloper naartoe sturen.

Gewoon prima!

Overzichtelijke webshop met een ruim assortimen. Snelle levering en je wordt tussentijds goed op de hoogte gehouden van de levertijd en de status van de zending.

De juiste schoen op tijd geleverd.

Ik had al de Brooks in Wide 2 E voor mij een fijne schoen welke zeer slijtvast is op binnen en buiten werk, dus nu zijn opvolger besteld. De nieuwe schoen voelt ook weer perfect aan.Een makkelijke keus dus nu zonder naar een winkeltje moeten gaan.

Mooie schoenen, snel geleverd

Fijne webshop ruime voorraad en snelle levering.

Goede website met prima maattabellen

Groot assortiment. Scherpe prijzen en snelle leveringen.

Superschoenen

Lekker hardlopen.

Professionele service op maat

De professionele verkopers in de Hardloopwinkel Rotterdam hebben mij ook vandaag weer uitstekend geholpen met het vinden van de juiste paar hardloopschoenen en door het geven van advies mbt een hardloophorloge!

Snelle en goede levering van bestelde

geen nadere toevoeging

naar verwachting

goede collectie en betrouwbare service

verkeerde kleur

verkeerde kleur geleverd nu is de kleur niet belangrijk maar gewoon jammer .

Mooie schoen

Mooie schoen en goede kwaliteit

Goede prijs, kwaliteit verhouding. Snelle levering. Blij met het product.

Ik heb hele goeie ervaringen met de Hardloopwinkel. Snelle levering, schoenen zijn altijd goed, zoals ik heb besteld. Ik kan de Hardloopwinkel van harte aanbevelen.

Fijne winkel

Bestelling snel verzonden, retours erg makkelijk

Fijne webshop en snelle levering!

Top deal!

Snelle en korte levering.

Zeer kundig personeel die je goed en vriendelijk helpen

Fijn personeel die weet waar ze het over hebben en de bereid zijn om je te helpen. Goed de nieuwe schoenen kunnen testen.

Dit is de tweede keer dat ik schoenen bij de Hardloopwinkel koop. Ook nu weer een snelle levering. Ze zijn een van de weinige winkel die ook hardloopschoenen met een brede leest in hun assortiment hebben

Snelle bezorging en voldoende aanbod

Snelle bezorging en voldoende aanbod

Snelle leveringm

TOP

Duidelijke site, goede informatie en zeer snelle levering. Komen afspraken na.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.