Goede prijs kwaliteit verhouding

Hardloopschoenen besteld, waren na 1 dag al binnen. Netjes verpakt, prima.

X

Goede service, duidelijke website.

Spullen snel en goed verpakt thuisbezorgd. Mooie aanbiedingen op een duidelijke website met goede adviezen over schoenen. Nu voor het eerst online besteld maar ik kom ook graag in de winkel.

Overall kwaliteit, perfecte hardloopschoenen, makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Zoals eigenlijk altijd ervaren bij De Hardloopwinkel; eerlijk, betrouwbaar & goede kwaliteit dus de meer dan juiste prijs-waarde verhouding.

Snelle levering super schoenen

Alles verloopt zoals beloofd op de site.

Helemaal goed.

Snelle levering, mooie artikelen

Snel geleverd. Netjes ingepakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij. Blij met wat ik besteld heb. Kom zeker nog eens terug

goed product

Snel de andere ochtend geleverd .

Goede ervarinng

Snelke service..goede kwaliteit

Snel bezorgd!

Snel en makkelijk te bestellen en vlug in huis!

Thuiswinkelen op z’n best!

Op basis van de uitgebreide informatie op de website goede keuze in schoenen en kleding kunnen maken. Snelle levering en na uittesten schoenen thuis één paar gehouden en overigen geretourneerd. Ook de retour werd weer snel afgehandeld. Top!

Alles goed geregeld en goede materialen

Bestelling zeer snel in huis

Het hele process is duidelijk en simpel. De levering was correct en super snel.

Efficiënt, duidelijk, snel en vleugje persoonlijk!

Bestelproces verloopt vlot. Informatievoorziening is snel en duidelijk. Retour sturen makkelijk en snel geregeld. Persoonlijk kaartje bij de bestelling, kortom: alles goed voor elkaar en net dat beetje mee doen. Complimenten!

Super service!

Bestellen en twee dagen later binnen! Top! Erg betrouwbaar.

prima website, levering en producten

Geen enkele klacht te bedenken

Goede service, snelle levering

Ik had een artikel besteld dat niet meer op voorraad bleek. Direct een mail van de klantenservice of ik geld terug wilde of iets anders uit wilde zoeken. Uiteindelijk een ander artikel besteld en de bijkomende kosten (artikel was duurder dan oorspronkelijk bestelde shirt) niet hoeven betalen. Hele nette oplossing en superblij met de shirts!

Zeer snelle levering

Dag ervoor besteld , volgende dag in huis. Topservice

Goede spullen en heel snelle service

Donderdag bestelde ik wat hardloopspullen en vrijdagmiddag al geleverd. Helemaal goed.

Geweldige manier van werken

Ik had geen enkele ervaring met Hardloopwinkel. Ze hebben mij positief verrast.

Goede service!

Overzichtelijke website, artikelen makkelijk te vinden. Duidelijke omschrijving van het product. Voorwaarden en verzendinformatie ook makkelijk te vinden. Super snelle levering. Heel prettig winkelen dus!

Erg klantgericht in alles

Duidelijke site en bestelprocedure. Snelle levering.

Snel en goed

De klantervaring bij de Hardloopwinkel is perfect, dit is zoals je het wil. Achteraf betalen met Riverty, verzending met PostNL en gewoon de dag na bestellen in huis. Tijdens het proces wordt je keurig op de hoogte gehouden. Bij mijn bestelling was de passing perfect, maar mocht dit niet het geval zijn kun je het kosteloos retourneren. Kortom, helemaal TOP!

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht